U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ја рибу ријетко једем када постим.
Al ja postim
Ал данас није пост ПЛИДУУУУ....
Mor lajk Piglu kkkkkkk
emajrajt
Хахаха шашавко.
Jede se riba jer je post izmislijo sveti Jovan jer je bio ribar, pa kolegama i sebi namestio biznis par puta godisnje.
Inace zvanicno treba da verujemo da su ribari, stolari i stocari iz rimske zapizdine Judeje pre 2000 godina bili pismeni, pa napisali jevandjelja i otkrovenje.
Jevanđelja su puno starija od pisma (pisane riječi), prenosili se su se usmenim putem uz izvjesne modifikacije ali im je suština bila ista.
Sjećate li se vremena kad ste bili djeca? Isti sistem. Urbane legende, mitove o naseljima i ljudima smo prenosili - usmenim putem. Tad nismo znali guzicu da obrišemo. A opet smo prenosili priče i pouke za (dječiji) opstanak.
Da li da čitam Zelzanija na engleskom ili na srpskom ?
citaj StrajuKG
како се зове онај сајт који објављује одабране дефке са вуке? знали ико то?
Bile su neke dnevne novine koje su to objavljivale mislim.
нене, неки сајт је баш у питању, како модови одаберу дефку, тако се тако овјави одабрана, неко је на чету објавио тај сајт једном
Koliko je visok Franku duluvra
Ovako iz priče rekoše da je 185cm nisam ga video uzivo
Žive vage
koja je svrha odabranih definicija sad?
еси ретардиран шта
ne znam kakve to veze ima sa pitanjem mojim
Duluvra mi je idol pored bikovica, tj. stepenicu nize od bikovica
значи ти му спемујеш инстаграм дулувра јеби ми жену и децу јелте