Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ja sam samo medju lajkovima za sad
Аха, добро.
Ljudi zasto govorite muslimani srbi i hrvati to je isto kao da kazete karavan audi mercedes pravilno je reci bosanci srbi i hrvati ili porsche audi mercedes
Zato sto su bosanci mahom zaostali pa jos uvek poistovecuju naciju sa religijom
Samo nas vi poistovjecujete sa religijom. Meni ne smeta i jevreji su poistovjeceni sa religijom, sta se tu moze
Pogresno je izmedju ostalog jer postoje srbi muslimani, bosanci ateisti etc
Imamo i mi bošnjaci koji se tako izjašnjavamo u Sandžaku a Sandžak je Srbija. Bošnjak je nekako najdraži termin muslimanima na Balkanu (ne računajući ove na Kosovu)
A kad se izjasniš kao Bošnjak to uvijek znači da si musliman, dok Bosanac hladno moze biti pravoslavac ili katolik ako ne zeli da se prikloni ni Hrvatima ni Srbima. To su npr ovi u Federaciji koji zive u vecinski Bošnjačkoj okolini.
kada im je bio popis pre nekoliko godina bili oni bolesni klipovi gde deca glume odrasle.
on ce meni da sam boooosanac, ja sam booosnjak.sramota me da kacim,lako se nadje.
Tako ja reagujem
Највећа трансферчина 2013е године.
https://youtu.be/y93URySqii8
Popis StAnoNiŠtA
jO sOm BoŠnjOk
Што је брОоОто што си љоОот?
Он ће мени ти си боОосоноц.
Ahahaha al najjače kad ubacuju random arapske reci u normalnom razgovoru: "ala sam razguzio onu malu juče šahman raguzzaman kahriman"
Kao cigani sto ubacuju srpske reči random tokavla šaravla mangela škola be
И језик им српски са тим турцизмима и арабизмима па на основу тога кажу да је неки засебан босански, бошњански, бошњачки или како год, сваки дан је другачији назив. Јер јбг како он говори српски ако ти кажеш стриц а он амиџа, босанска логика.
Didikela mangave totingela upaljač be bajo.
Još jedan u nizu izmisljenih jezika, poput crnogorskog i makedonskog, sad imamo i bOšNJoČkI
Дасиздвоји и јужњачки, војвођански и херцеговачки. Сваки засеок мора имати свој језик бе
Јебем ти жено и матер и тетку.
https://youtu.be/rDNUfr-8Zzo