Ima li neko iz Beograda? Čuo sam da su uklonjeni svi ležeći policajci osim oni pored škola, ali na internetu ne mogu naći ništa o tome pa ako neko zna da pošalje link.
De bre uklonjeni, ovi samo stancaju one male betonske sto razvaljuju kola i ne pomisljaju da prestanu, u kraju ima bar 7 novih, a kod skole gde je realno najbitnije bleji onaj produzeni betonski koji pojedinci prelecu i sa 90kmh jer se ni ne oseti
Danas mi reče jedan da su svi uklonjeni, tražim na internetu a tamo piše da Beograd ima preko hiljadu ležećih, ljudi izgleda samo pričaju bezveze priče radi. E pa...
47
13
E jbg onda bi iskocio iz okvira :/
Ja sam dodao 44 i uplatio.
Nije mi kurac toliki. Xd
5/6 smo pogodili.
колико је то пара
0
мордош кол нестаћеш одавде пази се
Kako se zove sajt nemacki gde je uvaljao kaizen postere i reakcije
Ko je od vas Dejan Veskovic? Bez uvrede ali ruzan je ko tri kurca hahahaha
Kaže mu lik koji se liči na ustondiranog Bohora :)
Dead Kenny aka sedplas je u pitanju otkrio sam. Sad kapiram pozadinu njegovih postova.
Lol desi
Iskreno sam ocekivao srdacan pozdrav :(
Cikaro
Kenny ima li nesto za ses?
Ima li neko iz Beograda? Čuo sam da su uklonjeni svi ležeći policajci osim oni pored škola, ali na internetu ne mogu naći ništa o tome pa ako neko zna da pošalje link.
Jutros se kantao preko poluraspadnutog, betonskog kod SKC-a na NBG. I ispred zgrade imam 2 ona plasticna iako je prva skola 200m odatle. Lazu.
De bre uklonjeni, ovi samo stancaju one male betonske sto razvaljuju kola i ne pomisljaju da prestanu, u kraju ima bar 7 novih, a kod skole gde je realno najbitnije bleji onaj produzeni betonski koji pojedinci prelecu i sa 90kmh jer se ni ne oseti
Srbija
Danas mi reče jedan da su svi uklonjeni, tražim na internetu a tamo piše da Beograd ima preko hiljadu ležećih, ljudi izgleda samo pričaju bezveze priče radi. E pa...
Nekad je bolje verovati internetu