Разноразно питање

1. Sta mislite kad bi droge bile legalne kako bi izgledao svet u srbiji?Ja mislim da bi i dalje islo etiketiranje i uticaj na drustveni polozaj za one koji se fiksaju isto kao sto je alkohol legalan, ali za pijanice ide losa reputacija i to veoma losa.Tako da bi vecinu normalnih ljudi bilo sramota da postanu zavisnici od droge nebitno sto bi bila legalna.

2. @atomski zguza;

"Ala je lep
    Ovaj svet,
    Gore inbox,
    Dole čet.
    Tamo šiptar,
    Ovde gej,
    A lud viče
    'Sve OK'!
    Tamo Dunav,
    Smeća pun,
    Onde trava,
    I opijum,
    Slavuj kašlje,
    guta smog.
    Nema mene,
    Ni razuma mog"

3. јесу каја и џуниор Џек још заједно?

4. Drago mi je zbog nji dvojicu.

5. Mislim da je Mister No bacio neki komentar za zene u fazonu kako mogu biti ljubomorne jedna na drugu kako nijedan muskarac ne moze ni na muskarca ni na zenu ali ne mogu da nadjem taj komentar mislim da je bilo na temi o kiji ili tako nesto sjetit ce se on ako gleda ovo. Mnogo fino sroceno koliko se sjecam volio bih da kopiram kao omiljeni postovi i komentari na vuki ali nmg da nadjem. Upomoc

6. Da li je mlada partizanka slobodna zena?

7. Da li si ti vlasnik stranice Pomazimo konje Zvonka Bogdana?

8. Милим да је он власник сајтаа ВУкајлија тачка ком и Џиџван ризбо.

9. Koje vezbe da radim za dobru definiciju?

10. Čitaj što više.

11. Iritira me što su ti avatar i ovaj post usklađeni (sinhronizovani). Ne mogu da podnesem kada su stvari previše skladne. Očistio sam keš, restartovaro Chrome i sada je prvo učitao avatar, pa tek onda post i mlate glavom svako na svoju stranu. Sad sam dobro.

12. E, a sta je u stvari natjeralo kazana da ukine postere i reakcije?
    Nisam bio aktivan tada i iako nikad nisam bio ni posterdzija ni reakdzija ali bas me zanima sta se desilo. Ako se to uopste zna

13. Ima li negde da se nadje ceo mec djovaka od danas?