Blokirale mi nešto skoro sve aplikacije na telefonu, vacap pokazuje samo brojeve, nema imena kontakta itd. Mogu samo da zovem i da šaljem poruke. Da li je neko imao slične probleme i kako rešiti? Unapred zahvalan.
А који телефон имаш, андроид или ајфон, Ђонимире? Мени из неког разлога пише кад уђем у Стор да ми је гугл налог онемогућен тако да не могу да абдејтујем апликације али раде све. Односно у почетку није могло ни нова да се инсталира ни абдејт да се направи па сам једноставно промијенио icloud налог. Пробао би то ако си на ајфону, све и да не успије неће ништа да ти шкоди. Само пажљиво са сачувавањем података.
Nevidim koja je svrha zivota ziveti u bedi do 60te godine, bolje poginuti nego li ziveti bedno sa mizernim uslovima do 60te godine.Bolje me nemati sutra nego ostati ziv do 60te u najvecoj bedi.
Lepa scena svakako.
Blokirale mi nešto skoro sve aplikacije na telefonu, vacap pokazuje samo brojeve, nema imena kontakta itd. Mogu samo da zovem i da šaljem poruke. Da li je neko imao slične probleme i kako rešiti? Unapred zahvalan.
to je malo cudno da su bas sve blokirale istovremeno. nekako nema smisla i cini se da je onda problem do telefona samog.
Jbg jedino mi Mocartova aplikacija šljaka bez problema, a jedino nju nisam skidao preko Gugl Pleja.
probaj ih apdejtovati u google play.
Džonimire ako si iz Crne Gore i ja imam taj problem danima. Uđi u podešavanja telefona , odradi čišćenje keš memorije i posle restartuj telefon.
Ma probao sam sve. Apdejt, da obrišem aplikacije, pa da ih ponovo instaliram i ništa. Probao sam Mesjo iako nisam iz Crne Gore ali ništa.
А који телефон имаш, андроид или ајфон, Ђонимире? Мени из неког разлога пише кад уђем у Стор да ми је гугл налог онемогућен тако да не могу да абдејтујем апликације али раде све. Односно у почетку није могло ни нова да се инсталира ни абдејт да се направи па сам једноставно промијенио icloud налог. Пробао би то ако си на ајфону, све и да не успије неће ништа да ти шкоди. Само пажљиво са сачувавањем података.
Android. Inače, šljaka kao sat. Nikad nisam imao probleme sa njim do sada.
Da, zaboravio sam da kažem da baguju samo aplikacije koje su vezane za net.
Vezano za onu diskusiju o iritaciji britvama i brijanju uopšte apdejt, ovo mi je spasilo život nemam iritaciju uopšte
https://cdn.shopify.com/s/files/1/0812/3241/products/MRK34C_x1024.jpg?v=1516123406
Ti si metroseksualac.
Ja sam legenda vukajlije, ko si ti ne znam te?
Da li neko ima gif sove one malene tužne na snegu?
Samo ukucaj sad owl gif, odmah prva. Ja ne znam da kacim te gifove, slike, poslao bih
Hvala prijatelju
Nevidim koja je svrha zivota ziveti u bedi do 60te godine, bolje poginuti nego li ziveti bedno sa mizernim uslovima do 60te godine.Bolje me nemati sutra nego ostati ziv do 60te u najvecoj bedi.
Nema na cemu prijatelju
Kašofe o7 pičko mala
Braco, kako se chita Lowenbrau? Za neupucene rech yeah o piVO.