Разноразно питање

1. Кад си тако запаљива само призиваш даље мазање перјем, катраном, говнима док коначно не достигнеш “сад ћу да вам окачим курац” дисонанцу.

Примаш се много, објективно је прошло много времена, са чим се и слажеш колико знам, значи или окрени на шаљиво или ти се спрема интернет патња штоно каже бомбас

2. ne radi se o tome da se ja palim na to nego o generalno iritantnim pojavama koji su u fazonu "tomdrile kralju" i "cuti ti usruljo to je gotova tema", a isti ti koji se iznova nadovezuju na tu temu od pre hrista govore meni da cutim kad ja nedaj boze odg nesto na to, i onda ispadne da ja to potenciram...
    radi se o ucutkivanju glupih zena

3. Ma oces li ti nama reci sta je bilo jebem mu tomdrila u picku

4. Tomo zovi Rokana da te brani

5. Ajd nisam ispratio to i cuo sam da je lik indijanac ali sta je konkretno bilo?

6. Корпу добио па је зговњан веш изнео овде, укратко

7. Него Томи није јасно да је на вукајлији и да ће сви радије товарити него спречавати товарење, независно од статуса, врсте, рода, порекла

8. Rojken vs Tomdril

9. Ovo je samo eksperimentalna situacija koji je pokazao koliki ste zenomrsci odvratni i zenetine koje izmisljaju ogavne traceve

ja kolko se secam, a dobro se jako secam, ti si bila prva koja je pricala po forumu za njega kako ima neki crvljivi kurcic u obliku gedore i tako neke splacine o njemu, ne secam se da si onda govorila zbog toga za sebe kako si muskaromrzac ili sta vec, i onda kad je on izneo sve ono o tebi onda bude kme kme svi ste vi zenomrsci

ponasas se kao one zene sto udaraju pesnicama muskarca samo jer se uzdaju u to da joj nece vratiti jer je zensko i ne ide da se musko brani od zenske jer je automatski sovinisticka svinja

10. Haha a koji ti je originalni nalog tomo? Btw. Oboje ste stoka kapiram cim se gadjate govnima poslije raskida. Nauci nesto od one Aleksandre Subotic koju toliko volis i pricaj sve najbolje o bivsem iako ti se pred ocima jebe sa drugom. To je ljubav

11. Dajte link od te teme, ili tomdrilovog posta, valja se podsetiti

12. nisam ja pricala ni za kakav kurcic nemoj bedno trolovati pezose, to je izmisljotina

13. zasto lazes da sam ja pricala o kurcu te nebitne osobe koja je za mene stvar

14. nisam ja nikog gadjala govnima nego je gomila vas mene nakon sto je on mene sto pokazuje da s 4the govnari samo taki

15. a ti prvi pezose trazis najmanji izgovor da bi pljuvao neku zenu tkd retardiran si

16. nemoj da seres bre jel nije bila ona prica kao kurac u obliku gedore

17. ne to si ti izmislio
    secanje ti je kurac

18. i naravno da si sovinisticki kreten pa vas je sto a ja sam jedna zena i bukv svi ovde pisete negativno o meni

19. uuu jebem ti to usrano dupe, a za druge mi bas ne treba i najmanji izgovor da bi ga pljuvao, nego bas samo cekam nesto sto lici na zenu da pljujem, ajde bezi stroko jedna

treba vas i pljuvati kad zamisljate da sto si zensko da treba da imas neke protekcije i da ti se svi dive tvojim usranim tarzancicima

i realno tomidril je okej momak, ne pamtim da je ikad ikog nagazio ovde, znaci morala si biti teska kujetina skrnava ona da bi on onako nesto pricao o tebi
    nek sad iskopa neko taj post gde je klosarka prva pricala o njemu neke stvari, i onda kad joj je vratio bila je ova prica kme kme zenomrsci kako mozete jednu zenu, neciju kcerku i sestru da napadate cime sam ja to zasluzila samo sam iznela najprljavije stvari o decku kojime je dve godine izdrzavao i hlebom hranio i trpeo moje usrane dlake iz bulje

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.