Да ли бисте били љубазани да ауторки Аурори скинете трајни бан? Да ли ће и колико због вређања бити банована, то је на вама да одлучите, као што ће и она одлучити да ли ће се ипак враћати на сајт.
Она је одлучила да буде трајно банована, не видим у чему је проблем. Апсолутно њена ствар, није ми јасно што се сад други људи мешају у то. Молио бих да се престане са апелима да се она одбанује. Поштујте њену одлуку.
ЕДИТ:
šta koj kurac ima da je odbanuju kad žena neće da bude ovde.
a i nama bolje. bar nekima.
Што рече један мод на модфоруму ''Поклоњеном коњу се у зубе не гледа''.
aurora je tražila ban, ako je.
Знам шта значи "на сопствени захтев", хвала. Она није ни прва ни последња која је тражила трајни, али су се и раније трајни скидали. Не знам, могуће је и да грешим, али мислим да је само била врло изреволтирана. И зато ми је глупо да тај трајни остане.
Видиш, ово је баш ружно с твоје стране. Ако се са неким не слажеш, можеш једноставно да га игноришеш, а не да ликујеш сад.
Џими, схватила сам да је ти нећеш одбановати. Не мораш понављати исту причу, нисам ретардирана.
A vi ste urbani.
Jao, kako ste urbani, serete beton, prdite munje, Sergej Trifunović vam zavidi na urbanosti, štampate majicu Alije Izetbegovića i nosite je u Zgrebu kad pijete mohito, jer vi ste totalno iznad tog političkog sranja, vi ste urbani.
Muka mi je od takvih ljudi.....
Elem:
Kakve su šanse da sljedeće godine jedemo prasići s 12 nogu? Jebote, kod mene u kući je jagma za papcima, otimamo se oko 4 papka nas 9, vako bi riješili sve probleme....
Razumije li se neko u tu genetsku modifikaciju?
Па шта се онда стално нешто буниш и брецаш што је она добила бан. У којем својству си овде? Тј, шта дођеш Аурори, очигледно је да си јој нешто или си ти она чим се толико интересујеш.
Па шта се онда стално нешто буниш и брецаш што је она добила бан. У којем својству си овде? Тј, шта дођеш Аурори, очигледно је да си јој нешто или си ти она чим се толико интересујеш.
Стварно, Кека, не разумем што ти је толико стало.
Са овог сајта су отишли много бољи аутори, много вреднији и културнији људи, па се нико није бунио. Нико није ни приметио, штавише.
keko, ja ič ne kapiram zašto se mešaš.
treba da ostane trajni zato što je TRAŽILA.
što modove da boli kurac da se cimaju oko nje, ban- odban?
neka je i odbanuju ako ona baš oće, ali neće, stoga ne kapiram šta se uplićeš.
ne kapiram ni šta ja oću koj kurac, ali me nervira kad je neko...takav.
aj da zajebemo malo spem, a?
Кека је Мила :)
Кој сад па то?
:)
Она је одлучила да буде трајно банована, не видим у чему је проблем. Апсолутно њена ствар, није ми јасно што се сад други људи мешају у то. Молио бих да се престане са апелима да се она одбанује. Поштујте њену одлуку.
ЕДИТ:
Што рече један мод на модфоруму ''Поклоњеном коњу се у зубе не гледа''.
Џими и остали модови, зашто је електричару скинут трајни бан?
Ја не знам ни да је био банован, хаха. :)
Тако да, боље да одговоре остали модови.
Ок, био је банован нешто у 2567, ал колко видим сад му је скинут трајни.
Kad je on to bio trajno banovan?
Баш ме занима како си дошао до тог закључка.
Знам шта значи "на сопствени захтев", хвала. Она није ни прва ни последња која је тражила трајни, али су се и раније трајни скидали. Не знам, могуће је и да грешим, али мислим да је само била врло изреволтирана. И зато ми је глупо да тај трајни остане.
Видиш, ово је баш ружно с твоје стране. Ако се са неким не слажеш, можеш једноставно да га игноришеш, а не да ликујеш сад.
Џими, схватила сам да је ти нећеш одбановати. Не мораш понављати исту причу, нисам ретардирана.
Ko ne popljuje Auroru - nije urban.
A vi ste urbani.
Jao, kako ste urbani, serete beton, prdite munje, Sergej Trifunović vam zavidi na urbanosti, štampate majicu Alije Izetbegovića i nosite je u Zgrebu kad pijete mohito, jer vi ste totalno iznad tog političkog sranja, vi ste urbani.
Muka mi je od takvih ljudi.....
Elem:
Kakve su šanse da sljedeće godine jedemo prasići s 12 nogu? Jebote, kod mene u kući je jagma za papcima, otimamo se oko 4 papka nas 9, vako bi riješili sve probleme....
Razumije li se neko u tu genetsku modifikaciju?
Cornelije, Elek je bio banovan do nove godine (na sopstveni zahtev), ne trajno.
Немогуће је да сам утриповао, ал ко зна, можда сам. . .
Стварно, Кека, не разумем што ти је толико стало.
Са овог сајта су отишли много бољи аутори, много вреднији и културнији људи, па се нико није бунио. Нико није ни приметио, штавише.
keko, ja ič ne kapiram zašto se mešaš.
treba da ostane trajni zato što je TRAŽILA.
što modove da boli kurac da se cimaju oko nje, ban- odban?
neka je i odbanuju ako ona baš oće, ali neće, stoga ne kapiram šta se uplićeš.
ne kapiram ni šta ja oću koj kurac, ali me nervira kad je neko...takav.
aj da zajebemo malo spem, a?
Добра идеја.
Ко писне -- говно стисне.
САД!
Ašto meni niko neće odgovoriti na pitanje?
На којој врсти факултета се учи о синусима, косинусима и тако тим курцима? Математички, природно математички ил' како се се зове? :)
prirodno matematički se bavi teorijskom matematikom, mada, trigonometrija se detaljno izučava na svim tehničkim fakultetima. a i prije.
Па ПМФ ваљда, мајку му