Разноразно питање

1. Хвала лијепо најљепше

2. А онај Гандалф кад би јебо Назгула, ел би му ставио у ........ :))

Ел може Србин да ступи у професионалну Руску војску?

3. kacmo vec kod fakulteta,jel ima neki fakultet u bg-u gde ima astronomija,a da nije matematicki...nemojte me iskulirati ko prosli put

4. Кол'ко знам, астрономију, астрофизику и сл. имаш само на ПМФ-у.

5. pa da i ocekivao sam...a mislim da je astronomski fakultet zasluzio da postoji.To je jedino sto bi upisivao...a mrzim matu,ne ide mi nikako,tako da mi se skroz ne upisuje PMF

6. astronomiju studira 20-ak ljudi na MatF-u. tesko da ce neko da otvara poseban fakultet za njih. Cak i da ga otvore, nemoguce je studirati astronomiju tako da ucis nazive pojmova i pojava i fizicke uzroke istih - nema smisla. 80% gradiva ti se svodi na matu...

7. pa da i ocekivao sam...a mislim da je astronomski fakultet zasluzio da postoji.To je jedino sto bi upisivao...a mrzim matu,ne ide mi nikako,tako da mi se skroz ne upisuje PMF

Брате, и ту астрофизику упише 5 људи годишње, капирам кад би имали посебан факултет да би био величине просечног двособног стана, хаха. :)

8. Cak i da ga otvore, nemoguce je studirati astronomiju tako da ucis nazive pojmova i pojava i fizicke uzroke istih - nema smisla. 80% gradiva ti se svodi na matu...

А и код нас нема потребе да буде више људи, јер ти људи немају где да раде кад заврше, држава не улаже у науку.

9. nekada davno nama su pricali da je nestasica kadrova iz te oblasti. opet niko nije upisao olololo

10. А и код нас нема потребе да буде више људи, јер ти људи немају где да раде кад заврше, држава не улаже у науку.

Zato treba da se pali odavde.

11. Је л' се неко разуме у нумизматику? Ја имам овде неку књигу са вредностима и описом и сликама маторих новчића, али само златних и само из Европе. Капирао сам да се пројеврејишем и да идем по лимунду и купујем новчиће за 99 дин, а после их продам за 15, 20 евра, а ценим да ће се наћи неки и доста вреднији.

Фазон је што стварно доста људи има такве примерке, имам и ја један златник у кући, али је избушен па не вреди 3000 еврова него мож га продаш као злато. А ту и није нека цена.

Оно, треба неко за сарадњу. :) Мрзи ме да нон стоп пратим аукције. :Д

12. Колико је временски (месеци) потребно да се неко спреми за пријемни за режију на ФДУ? Је ли неопходно сву литературу научити ко песму, или ''познавати градиво''' Отприлике колико филмова је неопходно погледати...Не питам за шансе за упадање на факс :)

13. ja vec par puta pitah za nesto slicno, ali moze li neko da mi kaze o cemu se ovde radi: http://vukajlija.com/forum/teme/554-ordinacija-za-ljubavne-probleme?strana=4#post_144262
    da li je do mene ili u ovom postu ubacuje media player koji nesto treba da kaze?
    ako je odgovor da, kako se koristi to nek-kaze?

14. И мени се убацује нешто, али блокира Моzilla.

Зашто Мрмун више није мод?

15. C60, јеси ти то тек сад сконтала? хДД

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.