Разноразно питање

1. Колико је временски (месеци) потребно да се неко спреми за пријемни за режију на ФДУ? Је ли неопходно сву литературу научити ко песму, или ''познавати градиво''' Отприлике колико филмова је неопходно погледати...Не питам за шансе за упадање на факс :)

Јако се тешко упада на ФДУ. Ако не упаднеш ове, конкуриши и следеће. за остало не знам.

2. SmaReme, ма знам то, зато и рекох да не питам за шансе :)

3. Kostja, ti brate pokusaj :) Ono prodjes super. ne prodjes jebiga. sledece godine pokusaj, lakse ce ti bude posto vec imas neko znanje..

4. @enemyofthefreeworld, pa ne baš sada, ali priznajem da sam Koštunica :D

EDIT: U moju odbranu, nisam imala neta do skoro :D

EDIT 2: Ne trolujem, lik je bio ok i Cukić, ne znam je l' se zamerio kome ili mu dopizdilo?

5. Kako se zove lik koji je otpjevo pjesmu Hram

6. Свети Сава.

7. Елем, не знам ни која је песма "Храм". Знам ко је отпевао пауерславље.

8. Јеботе, ко слуша Ану Николић?

9. Једва чекам нови албум!

10. ja je slušam kad mi žena nije kući

11. Али ја се стварно питам.

12. Како да блокирам број да не могу да добијам поруке и позиве са истог?
    мтс мрежа, нокиа x3-00.

13. Zoveš mts centar i kažeš da imaš ''uznemiravanje'' sa tog broja. :)

14. To zavisi od telefona do telefona a ako nema podešavanja u telefon moraćeš da pođeš do poslovnice operatera sa ličnom kartom da ti to urade.

15. Може ли ми неко рећи која је разлика између национализма и патриотизма? Набеђујем се са другом, неко од нас двоје је луд.

16. Nacionalisti su četnici a patriotisti su obožavaoci lika i djela Novaka Đokovića.

17. Samo što ljubi obično nacionalizam (šovinističke pedere) miješaju sa nacionalnošću (pripadnošću neke nacije, naprimer rođen si u Srbiju ti si Srbin) a za patriotizam već nemam neko objašnjenje, i ovo prethodno sam bezveze lupio nešto.

18. Питај Б92, нацијоналисти волу Хитлера а патријоте Дражу и Аркана

http://forum.b92.net/topic/44049-razlika-izmedju-patriotizma-i-nacionalizma/

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.