Разноразно питање

1. Ja sam majka šestoro dece i mogu da raširim krila.

2. Che-Vu
    Propustio si da je Lebron Džejms sirotinja i da je prvi korak ka ozbiljnom bogatstvu naći ženu koja će da ti rodi DC 10.

Cenim da se radjaju sa skupljenim krilima?
    https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d9/Continental_Airlines_DC-10.jpg

3. Jok, sa tankim vratom ko reme. Xd

4. Kada se oženiš/udaš, skućiš, dobiješ decu, nakon 10-ak godina ustaneš ujutru za posao, pogledaš kroz prozor i vidiš svoju decu kako sa decom iz komšiluka paradirajući rančevima i sveskama idu u školu. E to je parada bogatstva.

Svaka čast!

5. Šta se smeješ retarde jebote?

6. Jel držao neko kafanu od vas?

7. Јес мој ђед. Најпопуларнија југословенска кафана својевремено.

8. Moja obitelj i ja bato.

9. A otkad smo mi familija ahhahahah? Au jebem ti

10. Jesmo familija. Raspitala sam se kod djeda. Recimo da si slao kurac rodjaki i to ne tako dalekoj.

11. Јел то само случај са Мајстром или сте сви ви Хрвати изопачени, Сојо?

12. Ne znam sta da ti kazem na ovo pitanje. Maestro i ja smo familija ne smem vise da ucestvujem kada ga zajebavate.

13. Зајебавање Мајстра тренутно није у тренду колико сам упућен. Тилмо је у водству захваљујући серијском лагању, или да љепше упакујем, не говорењу истине.

14. Ma ne smem ni Thilma da zajebavam. Ispostavice se da mi je i on rodbina kakve sam srece. Dosta mi Maestro.
    A to njegovo laganje je nesvesno, ne znam koliko je posteno da ga zajebava iko uopste. Msm da smo ispali losi ljudi jebiga.

15. Auh boze evo oznojih se u sekundi od blama. Izvini sekana, kako sam mogao znati

16. Moje sandale isto imaju fimozu pardon Kurac pardnon sandale

17. A nisi mogao bato. Ali bar te sad znam najbolje od sve brace. Upoznah te na nekom sasvim novom nivou.xD

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.