Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ja sam majka šestoro dece i mogu da raširim krila.
Propustio si da je Lebron Džejms sirotinja i da je prvi korak ka ozbiljnom bogatstvu naći ženu koja će da ti rodi DC 10.
Cenim da se radjaju sa skupljenim krilima?
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d9/Continental_Airlines_DC-10.jpg
Jok, sa tankim vratom ko reme. Xd
Svaka čast!
Haha
Šta se smeješ retarde jebote?
Haha
Jel držao neko kafanu od vas?
Јес мој ђед. Најпопуларнија југословенска кафана својевремено.
Moja obitelj i ja bato.
A otkad smo mi familija ahhahahah? Au jebem ti
Jesmo familija. Raspitala sam se kod djeda. Recimo da si slao kurac rodjaki i to ne tako dalekoj.
Јел то само случај са Мајстром или сте сви ви Хрвати изопачени, Сојо?
Ne znam sta da ti kazem na ovo pitanje. Maestro i ja smo familija ne smem vise da ucestvujem kada ga zajebavate.
Зајебавање Мајстра тренутно није у тренду колико сам упућен. Тилмо је у водству захваљујући серијском лагању, или да љепше упакујем, не говорењу истине.
Ma ne smem ni Thilma da zajebavam. Ispostavice se da mi je i on rodbina kakve sam srece. Dosta mi Maestro.
A to njegovo laganje je nesvesno, ne znam koliko je posteno da ga zajebava iko uopste. Msm da smo ispali losi ljudi jebiga.
Gde su mi sandale
Auh boze evo oznojih se u sekundi od blama. Izvini sekana, kako sam mogao znati
Moje sandale isto imaju fimozu pardon Kurac pardnon sandale
A nisi mogao bato. Ali bar te sad znam najbolje od sve brace. Upoznah te na nekom sasvim novom nivou.xD