Prijava

Поздрав људи, ево ме после дуго времена имам једно питање, па ако неко има искуства нек ми одговори.
Унапред хвала!
Занима ме да ли неко зна цену бокса цигарета у фрии шопу на граници Грчке и Северне Македоније. Занимају ме цене: плавог дугог малбора тач, црног дугог собрања, давидова куваног белог, давидова голд или давидова магнум жути. Не знам ни дал имају те цигарете, а значило би ми да знам цене бар неких од тих у шопу. Ако неко има искуства нек јави и да неку информацију.
(Бар једну цену да сазнам од горе наведених брендова)

Nije nimalo povoljan iako je duty free. Skup u pm. I slab im je izbor.

Ne znam cene al znam da je šverc akcizne robe vrlo kažnjiv. Eno komša navatali ga parnputa da švercuje duvan, par puta novčano a zadnji put dobio 6 meseci zatvora.

Za duvan nema zatvora, barem ja ne znam da je neko zaglavio osim oduzimanja robe, prijave i novcanih kazni. Cigarete su druga prica, za to moze da se napipa buvara. Dakle ako se nisi lose izrazio (da si mislio na cigarete kad govoris o duvanu), lazes.

Znam za lika koji ima firmu, optuzen je tipa za 2 miliona kilograma (politicka igra oko neke zemlje), pritvoren i pusten.

Baš za duvan leži, upravo je u zatvoru. E sad, on se ceo živit bavi švercom cigareta i već je bio u zatvoru. E sad ne znam da l je zbog toga što su to dosta velike količine ili što im je dokurčio, al lega tvorza.

Doduše, to nam je njegov sin rekao. E sad, možda je radio nešto drugo al neće da kažu pa se vade na duvan.

ja reko, a ti kako oces

Baš za duvan leži, upravo je u zatvoru. E sad, on se ceo živit bavi švercom cigareta i već je bio u zatvoru. E sad ne znam da l je zbog toga što su to dosta velike količine ili što im je dokurčio, al lega tvorza.

Verujemo ti.

na pijaci lik prodaje za sto dindzi kutiju cigara.te smotane.skuplja valjda kutije od raznih proizvodjaca.i rakiju za 50 dinara u fraklicima od vinjaka i slicno.sto dalje implicira da je za srecu dovoljno 500 dinara dnevno.sto i nije neka cifra kada pogledas malo bolje.

Jel kaizen odgovara na poruke

Nemam milione Tilmić, al platu kojom se kurčiš zaradim za džeparac, sa četiri sata rada dnevno, tako da jbg, i dalje si uboga sirotinja kojoj je bilo bitno da ode na rafting da bi na vukajkiji rekao kako je nocio u srpskoj/crnogorsko vukojebini sa bazenom. Fazon, možda je u vremenu pre Zlatiborca bazen bio luksuz, al' danas ga ima i dečije odmaraliste na Tari gde pedeset ljudi kenja u jednom wc-u. Mogao bi da posetiš, ide ti uz pivo u dečijoj igraonici.

Tilmo cuje nesto od komsije pijan i onda se pravi pametan. To je moje strucno misljenje. Nazivati ga lazivom je pogresno. Ja sam diplomirani psiholog i docent na katedri za psihopatologiju u Novom Sadu izdavac 4 enciklopedije.

A kad neko objavi na fejsbuku da ide negde na letovanje od tvojih prijatelja onda cutis San? Sta je sledece ne sme da se kaze ko koji telefon ima koji auto vozi kad pita za neki kvar na temi automobilizam

Bergas Vintertrom... nije se snašao ovde.

A kad neko objavi na fejsbuku da ide negde na letovanje od tvojih prijatelja onda cutis San? Sta je sledece ne sme da se kaze ko koji telefon ima koji auto vozi kad pita za neki kvar na temi automobilizam

Bukvalno si retard. Poenta je da Tilmo baš upinje sa tim jedenjem govana kako je bogat. Al' dobro.
A što se FBa tiče, nemam preterano mnogo osoba kojima je pašteta karakterna osobina međ' prijateljima, jebiga.

I da se razumemo, legitimno je da Stevčo bude srećan i da dođe ovde da podeli kada ode na more, jer dečko nema, ali je pregadno kada neko sa Zlatiborac Puntom i platom od 800e misli da živi život buržuja iz Los Anđelesa, a pritom ima 40 godina i porodicu.

Realno, sa 800e moraš da se stegneš u septembru, kada dođe sezona kupovine knjiga za dete, a ovamo se kurčiš kako si bogat i onda kao dokaz toga pričaš o buržujskoj hrani kao što je kikiriki puter od 250 dinara i smeštaju na ratingu koji ima bazen, od sto evra za dva, tri dana jedenja i pijenja. Pa ne seri baki, molim te.

Bukvalno, level slikanja u Starbaksu i Mekdonaldsu u Pešti na ekskurziji.

Ej, moj post je bio usmeren da vojvodu od tankog vrata navučem da ponovi koliko zarađuje na sat, mrzelo me da tražim post gde je debilko pisao ovo isto.

Ovo više nije zanimljivo, lik je u nekom svom svetu lol.

Covek je rekao vise puta da je bio u naletu isprobavanja popularnih namirnica iz americkih filmova. Nemam ja pojma.za vasu istoriju ali za zadnjih par dana jedete govna nista niste rekli kako treba. Covek je verovatno ponosan na svoju platu ali se ne hvali da je burzuj. Kaze da je probao nekog zamrznutog lososa iz lidla i to je hvaljenje za tebe? Mozda on cesto deli detalje iz svog privatnog zivota ali ne mora to da znaci da je iz samoljublja mozda mu je dosadno ili je seljak.

a pritom ima 40 godina i porodicu.

Дискутабилно је

Sta uradi ovaj za tih 4 sata ubije coveka
Trebalo bi da se istrazi na koji nacin ovaj pojedinac zaradi za 4h 4 minimalne plate u Srbiji