Разноразно питање

1. mislim da ne bih mogao da ucenjujem devojku koja voli da se jebe

2. A koja ne voli da se jebe?

3. pa one koje se s njim jebu

4. Pa onda vole valjda. Jedino ako ih plaća.

5. Neko je ovde prosle godine htio da se brije britvom pa smo mu na kraju preporucili double edge brijace, ne sjecam se ko, al sad i mene interesuje jel ima neko ko koristi taj, i da li je isplativije nego kupovati ove obicne? Ne mislim samo finansijski isplativije, nego generalno i sto se samog brijanja tice.

Jer navodno manje iritiraju, neki kazu da mogu preciznije i da odrade posao, a ne moras nikad mijenjati cijeli, samo novi zilet ubacis (ne znam koliko kostaju). Jel moze neko da isprica kakva je situacija u praksi?

6. brijac s jednim secivom najmanje iritira jer ne glavi dlake izmedju 2 seciva, prosto je

7. pa sto vise zileta ima bolje brije, tipa 3-4 na minimalnom razmaku, preostra sasecice je do koze bice sve mekano

8. Brijem se vec godinama tim sa jednim ziletom, tacnije sto menjas samo zilete. I do jaja mi je i jeftinije. Manje iritira i brze se obrijem. Jedino sto uzimam kvalitetnije zilete, tipa Wilkinson. Cak i Rockwell iako su mejd in Cajna, ali koriste svedski celik. Ali uzmi i kvalitetniji brijac, metalni, nemoj ove plastikanere. Imas cak i razliku u modelima da li su agresivniji ili blazi. Ja koristim blazi model jer nemam ostru bradu.

Evo coek ovde objasnio
    http://savrsenobrijanje.com/forum/index.php?page=9

9. E tako nesto mi je trebalo, fala Sale, ziv bio!

10. један бријач и мијењаш жилете. тако је најбоље

11. Mühle прави врло добре ал се искасапиш у почетку јер су окомитији од конкуренције

12. Aj kad ste se već dotakli teme brijanja, brijača i britvi da se nadovežem i ja. Koristim neki Džiletov brijač već poslednje dve-tri godine, onaj sigurnosni sa tri sečiva, i često imam problem sa iritacijom kad se brijem na brzinu. Gledao sam po netu nešto da on bolje brije ali da više iritira, a da ovi sa jednim sečivom nisu toliko efikasni ali da ne iritiraju.

Nemam preterano oštru dlaku tako da nemam potrebu za nekom preteranom efikasnošću, a sa druge strane mi je koža žešće osetljiva, pa sam mislio da ga menjam i da probam britvu. Ništa profi, neku lou kost čisto da probam da li mogu da se obrijem sa njom, a da se ne iskasapim. Kapiram da je dovoljno da se nakon brijanja samo prebriše alkoholom i da je to to što se održavanja higijene tiče.

Sa ovim brijačima u kojima se menjaju žileti dodirne tačke nemam. Zanima me da li je dovoljno da se samo isperu nakon brijanja ili ipak ostaju govna od pene i dlaka.

13. nemoj da koristis aftersejvove i ta sranja posle brijanja sta god ima alkohol

14. Samo Nivea sensitiv od kad znam za sebe.

15. Ja od kad sam opet poceo da rabotam ka obezbedjenje moram se svaki dan brijat i kad ti ono nije velika brada ili kad ti je rijetka najbolji su oni zuti brijaci obicni po 10 centi sig

16. Britve su ti malo drkanje i ne vredi ako nisi spreman da platiš, jer je ipak komad metala koji ćeš da oštriš povremeno. Ali što se tiče izbrijavanja su definitivno najbolja opcija, bebina guza je zagarantovana i pokriva sve uglove lica za razliku od brijača.

I trebaće ti malo vremena da se opustiš, ali posle toga ćeš se kasapiti u granicama svoje smotanosti - kao i sa ostalim brijačima

17. Pa iskreno mi bezveze da dajem sto i nešto evra na primer za DOVO britvu u startu i da onda ispadne da mi ne odgovara brijanje britvom. Nisam baš mislio ni da krećem sa nekom koju bi kupio kod kineza da se razumemo ali vidim da imaju na netu neke za plafon hiljadu kinti koje koriste frizeri. Naoštrena, nerđajući čelik ali je valjda plastična ručica. Kapiram da je to za početak sasvim dovoljno, pa posle ako ispadne da mi odgovara kupiću neku zajebaniju, a ako ispadne da mi ne odgovara nisam bacio pare.

A volim kad izbrijem lice, pa bude glatko kao bebina guza što kažeš. Uvek me svrbi kad izbije dlaka.

18. kupis neku od 500-600 evra i miran si

19. kako se brije novak djokovic

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.