U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ovo.
ja sam mlad i nije mi maskiranje zabavno, vise cenim neke druge stvari kao na primer Zapu
Mladi Bombaše, kao tinejdžeri i rane dvadeste, maturanti i brucoši, ne mladi duhom sredovečni ljudi koji i daje gledaju utakmice sa juga, iako je realno sranje pogled a mogu sebi da priušte neki istok, da bi se osetili da pripadaju negde.
eh nemaš ti životne energije u sebi, ti si sagorelo palidrvce i mlohavi kurac posle štrcanja sperme
Kaži mi, kad krene onako skakanje u ritmu ale, ale, je l ti teško pada baš s artritisom i reumom? Ali si ipak srećan jer si deo grupe?
kakva bre reuma kakav ale ale gde ti živiš
hahahha konacno jos neko da primeti, da lik zudi da bude negde prihvacen, zato se 20 godina smuca po tribinama ne bi li se osecao da pripada bilo kojoj grupi jer je nedovoljno harizmatican da okupi ljude oko sebe da ga vorsipuju....lik je ceo zivot bukvalno zrno peska na plazi, i tako neharizmatican i otrcan i dosadan i plasljiv se bolje oseca makar tako i u nekoj grupi gde je totalno nebitan, nego da bude neki MAD MAX PUNK AVANGARDA
Gde mogu da nabavim 12 hiljada tona putera?
Unapred zahvalan.
haha moji obozavaoci
Sviro sam u ns veceras. E sad posto slabo poznajem grad, igrom slucaja naidjem na fast food papricice i pise da to drzi fahreta zivojinovic lepa brena. Je l to neka fora ili sta, bio sam prilicno wtf kad sam procitao
ma meni je jedna kurva tamo u novom sadu kad sam narucio pljeskavicu stavila mi je ljutog da su mi isle suze plakao sam kao da mi je otac umro
ТА пећи или норвешки радијатори?
TA peci ali trazi stiebelove one bez staklene vune da ne dobijes rak pluca
imao sam i TA pec i norveski radijator norveski su bili sranje nista nisu grejali kako valja
Što se tiče efikasnosti, TA peć pa deset mesta prazno. I inverter klima afkors.
Sve ostalo su gola govna koja jedu struju, kao i taj tupavi norveski radijator.
TA peć ti greje i dok se puni, i uvek je toplo u stanu. Sve ostalo greje samo dok radi.
Jes malo ruznjikava TA peć, al poatoje vatrostalne farbe i možeś da je ofarbaš da izgleda i više nego pristojno.
http://webmarket.rs/uploads/u/th_1-1407386079.jpg
slicnu ovoj imam ja, ne moraju biti ruzne, zapravo se i bolje od norveskih radijatora uklapa
Pa ti imaš ovu kul, moja je ona jugoslovenska xd
ma da te peci su otrov
Zanima me psihoanaliza devojaka koje slušaju Lanu Del Rej
Mnogo je to devojaka