Разноразно питање

1. S obzirom na moje poznavanje fudbala i football managera, Vranjes ima oko 20k evra nedeljno, 80k mesecno. Mozda gresim ali 50k mesecno ima da jebe rak raka

2. na nekom menadžeru ranije mislim da imao oko 12k nedeljno u Anderlehtu, verovatno oko 7-8k kad se odbiju porezi i takse. Sasvim solidna kinta za low level balkanoidne štopere

3. ma kojih 80k vranjes haha
    ovo je realnije sto kaze manijak, izmedju 20-40
    prosecan igrac u prosecnim klubovima

4. vidim sad dole u cosku pise crvenom 3 godine kasnije. Pa jebo mater u picku jel ima neko menadzer na kompu da udje i vidi da resi dilemu

5. Ne moze imati ispod 10k evra cisto nedeljno garantujem

6. Mali Mujo
    Koja je fora sa Helovinom odje? Imam utisak kao da se pojavio preko noci. Prije nekih 5-6 godina samo sjecam se situacije gde jedna likusa dolazi do svog drustva odusevljena kao "e ima tu i tu helovin zurka 31. ocemo ici?" a oni svi u fazonu "lol kakav helovin, nismo amerikanci, esi retardirana" da bi evo samo par godina kasnije i jebene skole to uvodile.

Nisam u onom turbo patriJotskom fazonu "sveti luka je!!!11" al mi nije jasno otkud odjednom toliko obozavanje i postovanje nekog besmislenog 'merickog kvazipraznika?

Vidis buraz, postavis dobro pitanje za raspravu, ali stoka i dalje drka po fudbalu. I posle se ljute na mene kada ih iskritikujem.

7. krivci su internet i serije na foru Tvajlajt kao što su mladi vukodlaci ili kako već i tako to na šta se omladinici i omladinke lože, a naše mlade vaspitačice i učiteljice potajno džarale mindžu na edvarda kulena pre 10tak godfina dok su bile studentkinje

8. sirokopojasni internet je sve dostupniji mladima a i trend je ove godine joker sto je izasao to ide ruku pod ruku s nocu vestica
    ali gde si ti to video da je hajp veci za noc vestica, cini ti se, ja poslednjih 5 godina bar istu stvar vidjam kst maskenbal i gomila takvih desavanja
    ja u tome ne vidim nista lose nek se igraju deca

9. dosta o ovoj sranje temi, vratimo se na plate fudbalera

10. Не једите говна јебено коме сметају маскенбали и како неко проводи време

11. ne smetaju nikom fala bogu protiv globalnih trendova ništa ne možeš osim da zaključaš dete u kuću i ukineš mu net

no, vratimo se na plate fudbalera ozb.

12. Немој тако, израшће у неког манијака

13. Glava koja će za 15 godina bankrotirati kao Đani Ćurčić, samo što ga ni u reklamama neće hteti jer nema tu harizmu. Eventualno će se razvlaciti po Parovima i sličnim govnima.

14. Koga bili kurac za noć veštica, nebitan praznik. Al da nije tih zapadnjaci praznika niko ne bi ni znao za razne svete luke, trifune i ostale. Jer koga jebeno boli kurac. Ljudima atraktivnije da se maskiraju nego da pričaju sa pedesetogodisnjim tečama i tetkama kojima je vrhunac humora "jebeš li šta mali huehuehue". A ljudima je vazda trebao povod za napijanje. Možda su te stvari popularizovane pre pet godina u malim mestima, al' u BGu je pun kurac isto. Tj. ajd pravimo famu oko keltskog paganskog praznika koji je popularizovane jer ljudi:
    1. Gotive Irce
    2. Gotive da piju
    3. Nemaju preterano često priliku da izgledaju kao debili i da ih boli kurac.

15. Poenta, svejedno je da li je Sima ili Živko, svi samo traže razlog da piju.

16. pa nisu samo irci kelti

17. Nije samo do opijanja. Mladima je zabavno da se maskiraju, poneki i u svoje idole. I po rekreativnim nastavama se vazda odrzavaju maskembali pa to nije satanizam.

18. Al' objasni ti to prosečnom srbendi koji pali badnjak i ždere na groblju, jerbo je to po hrišćanski.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.