Разноразно питање

1. Zasto devojke vole da im decko kupi velikog plisanog medveda ili slicnu zivotinjicu? Zanima me jako

2. zato sto tako roulplejuju odnos otac-cerka koji je ocigledno izostao tokom detinjstva

3. Kako Senidah stenje dok se jebe?

4. kierkegaard
    Zasto devojke vole da im decko kupi velikog plisanog medveda ili slicnu zivotinjicu? Zanima me jako

Ne vole, nego momci uglavnom balavci ili mentalno na tom nivou ne mogu da smisle nešto bolje ili nemaju 50e za jebeni parfem.

I onda im donesu plisanu lutku sa buvljaka a ove se jadne kao oduševljavaju i odmah zovu kombinaciju da ih izjebe dobro.

5. Meni jedna bivsa imala zbun na glavi i ja je jednom nazvao ovcom. Njoj to bilo zanimljivo i išćala ovcu plisanu.
    Slazem ja starce da mi posalju 50 maraka za novi semestar, skupe knjige, odem u granap, plisana ovca 45 maraka, kontam u sebi petak osto eto cigara laganezi i skontam dje cu sa ovcom plisanom do doma, hoce mi neko guzove pomjeriti. Kupim onu kartonsku veliku kesu, ona bila 3-4 marke, i popusim kurac umjesto cigre.

6. hahahahaha odlicna prica

7. fala, vrv je sve to, i rolplej i obicna lejmarija. msm primecujem ponekad po gradu lika kako nosi nesto veliko u kesi ili vidim u kolima kako bleji neki medved dvasadva

8. lik krenuo na rodjendan ili krstenje nekom detetu,nosi medveda 2 sa 2 i vidite ga ti i tilmo i pomislite koja lejmarija mentalno na tom nivou kupio medjeda na buvljaku,a ne parfem od 50 evra.a lik ustvari najkul ujak

9. морала је бити закључана после

умријећеш брже него перач прозора у америци
    боброк има хиљаду личности и сви су дегенерици

10. Multipalačinkede. Loše su ti lirike.
    Sve što dobiješ su kritike.
    A meni idu sve lovorike.
    Popišam se na tebe, i sve slične bednike.
    Nisi u fazonu, i zato ajde beži bre.
    Oduvam te rimom, k'o tornado pola Amerike.
    Jeb'o sam ti taštu, i sve tvoje svastike.

11. Pri rodjenju trebalo da se zovem Zoran,
    Argumentima me spasao kum sto pije Zofman.
    Predlozio je Boban, moji rekli moze,
    Sad kad muvam ribe, tuznu facu sloze.
    Jeste da sam ubav ko Proeski Toše
    Al’ bobi mi je ružan ko govno iz noše

12. capt halfbrow
    slini za tomom smor
    da ga vrati nazad
    misli da ce uspeti
    a ne vidi koliko se
    ponizava.

13. Bar smisli neku originalniju prozivku, ne znam ni sta da odgovorim na to
    Da te potapsem po ramenu i da ti kazem da ces sutra biti pametniji? Ne mogu to, nisam lazov

14. o kako je sve
    tako crno
    ostavi ga mala
    a nije cak
    ni stigao
    da je upozna.

15. Auh koliko me unistio pa Kako cu ja sad ljudi

16. умријећеш брже него перач прозора у америци
    боброк има хиљаду личности и сви су дегенерици

Haha po ovom nesretnom Bobu nije srao samo ko nije hteo.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.