We've been notified about this issue and we'll take a look at it shortly.
Пробао сам на пар туђих профила, отвара ми без проблема. Као и све остало на мом профилу. Је л' може неко да уђе на мој профил и кликне на "Коментари других", па да напише овде да ли му је отворило страницу? Да знам шта да кажем модераторима.
Probala sam da otvorim tvoje i ne moze. Na ovo se vec danima zale tako da ne vjerujem da ce moderatorima to biti novo. Vecini se desava, ako te to tjesi.
@Grof
Mislim da ne jer se prvo mora jebat' da bi shvatila da ne moze pravit decicu. A onda kad se vjestacki oplodi dzaba jer je vec skinula mrak.
A ako shvati da ne moze praviti decicu prije nego skine mrak ona vjerovatno jeste. Ali mala je sansa za to.
A šta ako neće da se jebe već oće odma da joj strpaju nešto u pičku i oplode ju? Kontam da je i to grijeh al vidim da ti je poznata materija pa te molim za odgovov.
Постоји више метода, али најчешће је у примени ИВФ - ин витро оплодња. У основи - изваде јајне ћелије, сједине их са сперматозоидима, и после оплођења, врате ембрион у материцу.
У Пиониру, био на утакмици. Још да је дошао са Болићем, свршио бих од среће :))
Због тога сам мислио да ипак окачим слику у Фотографије вукајлијаша, али нећу да мењам став о томе. Не мора баш свако да види моју њушку.
Odavno ne vidjeh Otisak dana. Je l' ziv?
nije, zaključan je.
Sise ga unistile. Moje saucesce.
da je bilo sisa, tema nikada ne bi propala. snimi fotografije vukajlijaša.
O tome i pricam. Vukajlija sisu nije vidjela otkad je Lemaja objasnila. Posle je nesto malo bilo a sad nista.
Da ne zaboravim Djulu.
Неће да ми отвори "Коментари других", пише:
We've been notified about this issue and we'll take a look at it shortly.
Пробао сам на пар туђих профила, отвара ми без проблема. Као и све остало на мом профилу. Је л' може неко да уђе на мој профил и кликне на "Коментари других", па да напише овде да ли му је отворило страницу? Да знам шта да кажем модераторима.
Probala sam da otvorim tvoje i ne moze. Na ovo se vec danima zale tako da ne vjerujem da ce moderatorima to biti novo. Vecini se desava, ako te to tjesi.
Хвала. Не знам, онда да ништа и не пријављујем, кад кажеш да знају...
Neko je otvorio temu u vezi s tim, ne mogu sad traziti, trebalo bi da su upuceni modovi. :)
Nema na cemu.
Није ни мени могло неко време, сад ради.
http://vukajlija.com/forum/teme/23333
Хвала, царе. Морам да ти кажем, сликао сам се синоћ са Његовим Величанством! :)
A bre jel mu veštačka oplodnja dođe ko bezgrešno začeće?
Ау јбт, какав си ти Бог. Па где си га нашао? Ај бацај слику.
Kako se radi uopšte ta vještačka oplodnja?
@Grof
Mislim da ne jer se prvo mora jebat' da bi shvatila da ne moze pravit decicu. A onda kad se vjestacki oplodi dzaba jer je vec skinula mrak.
A ako shvati da ne moze praviti decicu prije nego skine mrak ona vjerovatno jeste. Ali mala je sansa za to.
А и зар вештачка оплодња не бива плодом рукоблуда?
A šta ako neće da se jebe već oće odma da joj strpaju nešto u pičku i oplode ju? Kontam da je i to grijeh al vidim da ti je poznata materija pa te molim za odgovov.
Постоји више метода, али најчешће је у примени ИВФ - ин витро оплодња. У основи - изваде јајне ћелије, сједине их са сперматозоидима, и после оплођења, врате ембрион у материцу.
У Пиониру, био на утакмици. Још да је дошао са Болићем, свршио бих од среће :))
Због тога сам мислио да ипак окачим слику у Фотографије вукајлијаша, али нећу да мењам став о томе. Не мора баш свако да види моју њушку.
otprilike i ja ovo mislim. i ono što kaže skočimiš...al opet nisam siguran...mrzelo me da otvaram temu, nemam vremena da je održavam. :)
jebem li ga, ja kolko sam laički čuo, ta sperma može i elektrostimulatorima da se izvuče...
hvala što ste obratili pažnju na pitanje :)