Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Odavno ne vidjeh Otisak dana. Je l' ziv?
nije, zaključan je.
Sise ga unistile. Moje saucesce.
da je bilo sisa, tema nikada ne bi propala. snimi fotografije vukajlijaša.
O tome i pricam. Vukajlija sisu nije vidjela otkad je Lemaja objasnila. Posle je nesto malo bilo a sad nista.
Da ne zaboravim Djulu.
Неће да ми отвори "Коментари других", пише:
We've been notified about this issue and we'll take a look at it shortly.
Пробао сам на пар туђих профила, отвара ми без проблема. Као и све остало на мом профилу. Је л' може неко да уђе на мој профил и кликне на "Коментари других", па да напише овде да ли му је отворило страницу? Да знам шта да кажем модераторима.
Probala sam da otvorim tvoje i ne moze. Na ovo se vec danima zale tako da ne vjerujem da ce moderatorima to biti novo. Vecini se desava, ako te to tjesi.
Хвала. Не знам, онда да ништа и не пријављујем, кад кажеш да знају...
Neko je otvorio temu u vezi s tim, ne mogu sad traziti, trebalo bi da su upuceni modovi. :)
Nema na cemu.
Није ни мени могло неко време, сад ради.
http://vukajlija.com/forum/teme/23333
Хвала, царе. Морам да ти кажем, сликао сам се синоћ са Његовим Величанством! :)
A bre jel mu veštačka oplodnja dođe ko bezgrešno začeće?
Ау јбт, какав си ти Бог. Па где си га нашао? Ај бацај слику.
Kako se radi uopšte ta vještačka oplodnja?
@Grof
Mislim da ne jer se prvo mora jebat' da bi shvatila da ne moze pravit decicu. A onda kad se vjestacki oplodi dzaba jer je vec skinula mrak.
A ako shvati da ne moze praviti decicu prije nego skine mrak ona vjerovatno jeste. Ali mala je sansa za to.
А и зар вештачка оплодња не бива плодом рукоблуда?
A šta ako neće da se jebe već oće odma da joj strpaju nešto u pičku i oplode ju? Kontam da je i to grijeh al vidim da ti je poznata materija pa te molim za odgovov.
Постоји више метода, али најчешће је у примени ИВФ - ин витро оплодња. У основи - изваде јајне ћелије, сједине их са сперматозоидима, и после оплођења, врате ембрион у материцу.
У Пиониру, био на утакмици. Још да је дошао са Болићем, свршио бих од среће :))
Због тога сам мислио да ипак окачим слику у Фотографије вукајлијаша, али нећу да мењам став о томе. Не мора баш свако да види моју њушку.
otprilike i ja ovo mislim. i ono što kaže skočimiš...al opet nisam siguran...mrzelo me da otvaram temu, nemam vremena da je održavam. :)
jebem li ga, ja kolko sam laički čuo, ta sperma može i elektrostimulatorima da se izvuče...
hvala što ste obratili pažnju na pitanje :)