Разноразно питање

1. Mene čeka gradsko zelenilo.

ti mala pucaš na visoko... prvo moraš par godina biti klasian đubretarac, pa tek onda zelenilo...

2. Мене занима исто што и Едија.
    Молим ЈТУ-ов досије на увид. :)

3. Eddie

Kad već pričamo o JTU...
    Kom modu je hakovao nalog?

Eeeeee... Ic a sikret, psssst.

4. Боки је бољи, џаба качиш овога.

5. Јеботе смарате са тим ЈТУом, хаково није, није он јебени програмер, значи чкоде или цупика, не знам ни ја шта је је нашао шифру неке тамо модераторке која је имала ник Крајиннајф... и онда је тако сурфов`о са њеног... и онда му један дан падне на памет идеја да закључа тему о неким педерима јел као може да увреди неког припадника геј популације тј њега... и онда крене да брише дефке, знаш баја се баш примијо... и тако, испао сисетина, она класична педерчина и то је то, јадна људска особина, није то само унутар сајта, то што је он урадио излази из ових граница...

Ето, Еди контам да си задовољан :)

6. нема на чему Едие, увек :) иначе које си ти годиште ако није тајна?

7. Eeeeee... Ic a sikret, psssst.

Šta ti misliš? :)
    Reći ću ti da l' si mnogo omašio ili ne.

8. Nisi mnogo omašio. Lololo. :)
    ja mislim nešto da si oko 85 tako si nešto rekao ili ja pomešah nešto.

9. Ma k'o da je bitno.
    Verovatno sam '03, čim neću da kažem. :)

10. Je l' može neko da mi objasni kako je nastao izraz pikati?

11. Mene pikati asocira na bockati ili kvrckati nesto. Raditi nesto ali ne punim kapacitetima nego onako smoreno. Sta znam...

12. Како се на енглеском зову фенсери? Да ли уопште постоји неки међународни, општеприхваћени назив за ову „поткултуру”? Притом мислим на тру фенсере, не на шабанчине које трипују да су шушкавци фенси.

13. kada bi mi mogli pomoći i naći poster na kome se nalazi tastatura i neka posuda nad tastaturom uz komentar valjda ovakav... da ne bude u mojoj tastaturi hrane za pola Afrike ....hvala unapred !

14. http://vukajlija.com/zabava/posteri/80389
    Imaš temu za ovakva pitanja, ne znam tačno gde je. Potraži je, a evo ti poster.

15. hvala brate puno ! :D

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.