Podijeli sa Vukajlijašima

1. Kako znaš da je gorko?

2. Грумен церумена, свако је то пробао бар једном

3. https://www.youtube.com/watch?v=9k-SBpElcWA

od 8:00 pocinje da bude zabavno. jebem li ga sta je ono, posto ovi kao jedu najljuce stvari i kao kul su sa tim. verovatno posle ovoga seres lavu

4. inace papet jbg, da se svi ponasaju kao ovaj veganski restoran generalno bi srbija bila bolje mesto. previse je onih sto kao imaju principe i jedu govna, sole ti pamet dok im se ne zasuska pod nosem novcanicama. sad, svako ima cenu, al mnogo niska u srbiji

5. a nisam nista uspeo da skontam sta je ko kome tu poslao hahah, i sta sa hidro elektranama, zar to nije dobro?

6. Pa nije dobro jer unistavaju i prirodu, isusuju reke, rasteruju ptice ubijaju ribu itd a sve zarad profita vlasnika

7. Bukvalno u svakom mestu gde hoce da grade imas stanovnike koji dezuraju 24/7 na barikadama da ovi ne mogu da dodju

8. Jbt ja sam do juce mislio da ste vas dvojica ista osoba... nesto sam se utripovao

Mislim, vidim dva nadimka ali sam zamisljao istu osobu kad citam postove

9. Jeste razgovarali nekad medjusobno ovde do sad?

10. Ahhaha Celte daj brate

11. Nismo ja sam novi clan

12. Ladno citam pezosov post i razmisljam se sta me pita kad serovao gore link, nije mi jasno

13. https://www.espreso.rs/lifestyle/sex/444821/mladi-komsija-je-pitao-da-se-istusira-kod-nje-tako-je-pocelo-ispovest-zene-koja-vise-ne-voli-muza-uzasnula-sve?utm_source=kurir&utm_medium=espreso_widget&utm_campaign=adria_internal

evo sta zene rade, po nekim istrazivanjima oko 84% zena koje varaju okrive svog partnera da je on kriv za to.

Ukoliko su one prevarene onda je 100% krivica opet partnerova

zamislite tek vi sto radite daleko od kuce kako su vam zene verne...saljete im pare da kupuju patike i parfeme mladjim jebacima

14. The S*n има сјајне текстове, три лиге изнад наших курира, информера, алоа по таблоидској бестијалности

15. znaci zena kad vara iz mog iskustva sa zauzetim devojkama postoje samo dve opcije koje sve vrte u krug:
    1) on mi ne pruza dovoljno paznje, zahladnelo bla bla nisam ja kriva..
    2) on je previse dobar previse mi udovoljava bla bla
    kako god okrenes po njima kriv ovaj nesrecnik kojeg varaju

a ako musko vara onda po njima nema nikakvog izgovora nego to su eto muske svinje automatski nije zena nikad nista kriva

16. https://www.ana.rs/forum/index.php?topic=40874.0

evo sta su zene, po nekim istrazivanjima 91% ih je prevrtljivo da bi i samu sebe zajebale kad bi mogle, samo gledaju kako da unesrece, znaci cuvace te dokle god joj se ne pruzi bolja prilika, cim se pruzi bolja prilika nacice sta da ti prebaci da je tvoja krivica ipak i onda ce da ode za drugim, zato nikad veze nikad ta sranja samo karati

17. I ja sam bila u istoj situaciji posle 3 godine veze. Tako da sam popricala sa svojim deckom koji se slozio da dam sebi lufta i da odlucim. Posle moje veze sa tim drugim sam shvatila da mi se on samo svidja nenormalno, ali da to nije ljubav i da s njim ne bih mogla da uzivam i da budem slobodna koliko mogu sa mojim deckom. Tu su jos i navike koje ja imam, a koje mi kod tog drugog smetaju, kao i mane. Kad sagledas sa svih strana i kad probas jedino tako mozes biti sigurna u nesto. Jos se druzim sa tim deckom. Sta vise najbolji smo prijatelji i znam da ga ne bih menjala sa mojim 5ogodisnjim deckom iako je po necemu bolji od njega.

pa jebem vam mamu kurvinju, kolko je to prepredeno i razmazeno sve naucilo da je centar sveta...i nabijem na kurac sve muskarce koji dozvoljavaju ovakve stvari....cuj dok je bila sa njim svidjao joj se ludacki drugi, pa se dogovorila sa deckom da proba sa njim, pa onda kad je shvatila da joj ovaj vise odgovara jer joj daje slobode vratila mu se, al se i dalje druzi sa ovim drugim cak sta vise bas su bliski, mada voli svog decka iako joj je ovaj drugi bolji po nekim stvarima

18. мене цима удата препичка са дететом, мушко дијете има, нормалног мужа, домаћина једног, исправног човека сва је прилика, тек 2, 3 године у браку и ето ти... ја је питам, шта ти је, зашто, каже ето, све је било ок док се као нисам заљубила у тебе?! о.О дакле шта рећи, коју послуку порати буквално...

једну рибу, фину девојку већ годинама одбијам и говорим јој како је она фина и да треба да нађе неког финог, и она се наравно све више прима и недавно набасам на њу у граду и доведем је кући и буквално је насисам курцем онако као у throated порнићу, значи оно грцање, гушење... испало је да што сам је више искулиравао то је сада дошло на наплату. жао да ти буде.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.