Prijava

Nezadovoljan si laki jer ti pokopao priču zbog 20 kinti hahga
Inače imal pomaka nekog?

12 din haha
Ima pomaka, vidiš da se nije ubio

Haha kako thilmara izganja pomoc prijatelja na vukajliji, komercijalisti su stari lisci, ko je radio sa njima zna kako su slatkorečivi

P.S. Al su dobri ljudi, raja prava

Želeo bih da se zahvalim autoru Celt, nema dušu al ima znanje. Napravio mi je excel tabelu koja će mi doneti para, a njemu vratiti dušu.

Hvala puno. :)

Сталкер
Nezadovoljan si laki jer ti pokopao priču zbog 20 kinti hahga
Inače imal pomaka nekog?

hahah da bre, sećam se da je pričao nešto ozbiljno a ja uleteo sa mukom od 21 dinara.

Al ni sad ne znam o čemu je pričao, mora se vratim. Xd

Koji misterij se krije iza Carine pvt poruke? Zašto su je svi dobili sem mene i još par nesrećnika? Sme li iko da oda, plaćam u puteru?

pa trudna, šta je tu sporno?

Inače imal pomaka nekog?

Виђамо се и даље и правимо блесави (јер је таква ситуација), ситуација на папиру као пре буре. Што имплицира...... свашта.

L@kijevi ljubavni jadi.

Koliko je teško skinuti se sa točka?
Trenutni simptomi su: kockanje sa parama koje nemaš (do sada je bilo sa parama koje se imaju), zajmljenje od zelenaša (još uvek nisu u pitanju ozbiljne pare) i nemogućnost vraćanja tih para.
Nisam ja u pitanju, ja sam član porodice koji treba to da vrati.

Vrati pare i odvuci ga za uši na lečenje. Kockari su lažljiva govna, kleće ti se u staramajku da je prestao, pa će ti opet zakucati neko na vrata za dan-dva. Prestaje se vrlo teško, a ako uzima pare od zelenaša da kocka, onda je to jedan od zadnjih stadija.

My two cents.

Tesko. Plati dugove i vezi govno za radijator. Prva sledeca greska, isteraj iz kuce na par dana.
Zavisnost se najlakse leci drugom zavisnoscu, bezbolnijom po mogucstvu. U ovom slucaju jedino gore, sa potencijalno slicnim posledicama (da ode kuca ili glava) je zuto. Sve ostalo dolazi u obzir.
Bin der, so it. Jedina razlika sto nisam kockao prama koje nemam, ali trocifrene evro uplate cetvrtkom na hokej Sodertalje Konsvinger su postale praksa i spasle me godine u drzavama koje zabranjuju kockanje ili nemas opciju da isto upraznjavas. Ne veruj obecanjima da ce se ispraviti jer nece, osim u slucaju drasticnih zivotnih promena.

Moj brat je u pitanju. Jeste, kockari su govna, ali on je moje govno.
Ove pare što treba da vrati zelenašu ću ja lično da vratim, jer bratu ne verujem.

Sve se slažem, a ako ti je brat, onda ga odvuci u komunu. Mrzeće te mesec ili dva, ali ćeš mu spasiti život. Ne samo njemu, nego i svima vama, jer kockari razore celu familiju. Imao sam takvog u daljnjoj familiji, mislim da ga svi imaju.

Ako si jači šamaraj ga i plati mu par seansi kod psihića, pravi se i tužan i plačljiv ako treba samo nek oseti emociju i borbu za njega nisu kockari govna jer žele pare po svaku cenu već zato što kroz pare traže sreću i ljubav, ne znam ima li devojku ali bilo bi dobro da ima kakvu takvu podršku dok se ne presabere

Kockar mindset je "il pukovnik il pokojnik" hoće sve sad i odma, a ako ne može to da dobije onda će povući ceo svet za sobom jebe mu se tačno tako da pazi se brapo stvarno ti treba opreza