Prijava

Da li je moguće da mi je kazan ili neko od modova ko god da u današnje dane igra tako tužnu ulogu obrisao sliku sa glavatara, uđem danas da vidim šta se piše kad ono nema slike...?

i meni se to dešava

i meni se to dešava

Meni je ovo sad prvi put od kako imam nalog, koliko puta su se tebi obrisale i da li je svaka bila političkog karaktera?

Ako provalim da su mi obrisali sliku jebaću ih u usta škrbava

meni tipa deseti put, obrisalo mi i opis i sliku

da se razumemo, slike bile baš bezveze, nisam kačio pliduovog mrtvog četnika

ni politike ni golotinje

Okok, još jedno pitanje: Da li je to bilo učestalije, nekad čak i zaredom od kako je određena prsotina ženskog pola došla na sajt i od kako si se svađao sa istom ili se dešavalo onako rendom kroz godine?

Počelo u zadnje vreme tek, otkako sam otvorio temu Puši ga Profe. Otada se svako par dana ili jednom tjedno desi.

Ona prsotina nema veze s time.

otkako sam otvorio temu Puši ga Profe

KAKO SIJES TAKO ZANJESX

Pratim sve ovo u vezi s ovim zemljotresima u Turskoj i sjetim se Bombaša..

Bombara jesi li u Turkiye, ne javljaš ništa

Naišao sam na ovaj YouTube kanal
https://www.youtube.com/@reciaudioknjige4269

i za mene predstavlja pravu misteriju kako se dotičnoj osobi koja ovo čita, da, da čita naglas i snima tolike knjige. Ajd da su to neke kraće knjige u pitanju... pa bi razumio.

Ali brate, ova žena je pročitala i snimila knjige poput

- Zlatno Runo, Pekić (7 tomova)
- U potrazi za izgubljenim vremenom, Prust (takođe 7)
- Rat i mir, Tolstoj (4 toma)

itd... da ne nabrajam dalje... uglavnom sve XXL knjige. Stvarno svaka čast za trud, ali ne uspijevam baš da provalim logiku i motivaciju. Ima ono "Buy me coffee" dugme... možda nešto i zaradi od reklama... al ne vjerujem da zaradi neke veće pare.

Ja se još nekako i natjeram da pročitam nešto... ponekad... ali brate da čitam tolike knjige NAGLAS... pa riknulo bi mi grlo... u svakom slučaju svaka čast za trud.

(Čak sam u nekom trenutku pomislio da se radi o text-to-speech programu... ali nije... ipak se vidi da stvarno žena čita)

A moram priznati da i lijepo čita, izražajno... mada nisam ozbiljno slušao ništa od toga, samo sam pustio par dijelova da vidim kako čita.

Zašto toliko volim plavuše? Još u osnovnoj sam bio zatreskan u jednu… I sad kao odrastao mogu reći da me ništa više ne privlači od prirodno plave kose (dobre sise nisu na odmet isto)

Jel ima jos neko ko misli da je sve oko spasavanja ove bebe u Crnoj Gori fejk?

Jednu knjigu koju je Melk preporučio sam stavio bio na readlist ali ne mogu da je nađem sada pa mi treba pomoć Melkijadesa:

Knjiga je čini mi se isključivo o Evropi, ne sjećam se da li je geopolitička, istorijska ili neka enciklopedija ali znam da je imala 1000+ stranica onako baš obimna. Znam samo da je Melk sigurno preporučio pa ako se sjećaš, javi mi živ bio

kako te čovek seen-o, ja to ne bih trpeo.

Nemoj se previše zbližiti s Melkom, Pliduu, možeš pazariti samo patnju, bol i smrt.

Zašto ne cveta svuda cveće i zašto nisu svi srećni?