- PA
Da li je moguće da mi je kazan ili neko od modova ko god da u današnje dane igra tako tužnu ulogu obrisao sliku sa glavatara, uđem danas da vidim šta se piše kad ono nema slike...?
- k
i meni se to dešava
- PAi meni se to dešava
Meni je ovo sad prvi put od kako imam nalog, koliko puta su se tebi obrisale i da li je svaka bila političkog karaktera?
- PA
Ako provalim da su mi obrisali sliku jebaću ih u usta škrbava
- k
meni tipa deseti put, obrisalo mi i opis i sliku
da se razumemo, slike bile baš bezveze, nisam kačio pliduovog mrtvog četnika
- k
ni politike ni golotinje
- PA
Okok, još jedno pitanje: Da li je to bilo učestalije, nekad čak i zaredom od kako je određena prsotina ženskog pola došla na sajt i od kako si se svađao sa istom ili se dešavalo onako rendom kroz godine?
- k
Počelo u zadnje vreme tek, otkako sam otvorio temu Puši ga Profe. Otada se svako par dana ili jednom tjedno desi.
Ona prsotina nema veze s time.
- Sotkako sam otvorio temu Puši ga Profe
KAKO SIJES TAKO ZANJESX
- k
Luis Ibanjez
- P
Pratim sve ovo u vezi s ovim zemljotresima u Turskoj i sjetim se Bombaša..
Bombara jesi li u Turkiye, ne javljaš ništa

Naišao sam na ovaj YouTube kanal
https://www.youtube.com/@reciaudioknjige4269i za mene predstavlja pravu misteriju kako se dotičnoj osobi koja ovo čita, da, da čita naglas i snima tolike knjige. Ajd da su to neke kraće knjige u pitanju... pa bi razumio.
Ali brate, ova žena je pročitala i snimila knjige poput
- Zlatno Runo, Pekić (7 tomova)
- U potrazi za izgubljenim vremenom, Prust (takođe 7)
- Rat i mir, Tolstoj (4 toma)itd... da ne nabrajam dalje... uglavnom sve XXL knjige. Stvarno svaka čast za trud, ali ne uspijevam baš da provalim logiku i motivaciju. Ima ono "Buy me coffee" dugme... možda nešto i zaradi od reklama... al ne vjerujem da zaradi neke veće pare.
Ja se još nekako i natjeram da pročitam nešto... ponekad... ali brate da čitam tolike knjige NAGLAS... pa riknulo bi mi grlo... u svakom slučaju svaka čast za trud.
(Čak sam u nekom trenutku pomislio da se radi o text-to-speech programu... ali nije... ipak se vidi da stvarno žena čita)
- P
Jednu knjigu koju je Melk preporučio sam stavio bio na readlist ali ne mogu da je nađem sada pa mi treba pomoć Melkijadesa:
Knjiga je čini mi se isključivo o Evropi, ne sjećam se da li je geopolitička, istorijska ili neka enciklopedija ali znam da je imala 1000+ stranica onako baš obimna. Znam samo da je Melk sigurno preporučio pa ako se sjećaš, javi mi živ bio
- k
Nemoj se previše zbližiti s Melkom, Pliduu, možeš pazariti samo patnju, bol i smrt.
- P
Šupak