Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Skocimisu, recimo da je koka kola zaledila vec na -0.6 C a ledenom caju je trebalo cak -0.9 C. Ipak imaju razlicite tacke i one su manje od -0.9 C, pa jedno zamrzne prije, drugo poslije.
Reme, neces moderisati. :D
Pop na Vukajliji? Koja fora. :D
Ček, ček, ček, misliš da kola može da ufati -0.6 za 2 sata a ledeni čaj ne mož da ufati -0.9 za 3 sata već mora da drka još sat vremena?
I zar ne bi voda kao sastavni dio oba vraga da počne da ledi na 0?
Pu, bem ti fiziku...
Pa da, koka kola se prije zaledi jer joj je potrebna manja temperatura a ledeni caj nastavi da ledi dok ne dostigne potrebnu temperaturu.
A voda pocne da ledi na 0 ali to je samo malo i onda u naredna 2-3 sata koka kola/ledeni caj zalede skroz.
Jebem ti i ja fiziku!
koje su količine koka kole a koje količine ledenog čaja u pitanju?
E da, i to je bitno. Ali ako si eksperimentisao pretpostavljam da si jednako stavljao.
Dvije litre protiv čak dvije litre.
Milice, more bit, al' nešto mi tu fali.....
Zna li iko da li CO2 ima kakav uticaj? Mislim da je do tog. Valja to podrobnije ispitat.
Ti to ispitaj pa nam javi. :D
Ja odoh da spavam, ujutro mi je prvi cas fizika lololo
kakve su ambalaže u pitanju?
Plastika, jebeš je....
Zbog cega helijum tako istripovano deluje na nase glasne zice?
Valjda zato što je lakši od vazduha pa glasne žice brže vibriraju, a i sam zvučni talas pri prelasku iz helijuma u vazduh povećava frekvenciju.
njah, glupo pitanje al da ga jebes, zanima me. koji autor na Vuki ima najvise definicija?
Мотика ваљда...
Motika sa duplim nalozima i grobljem ima 3 iljade. :)
Правићу се да сам знао да има дупле налоге. :)
Koji su mu dupli? :p
Motika sa duplim nalozima i grobljem ima 3 iljade.
uuuu jebem ti zivot! Ok, hvala vam :)
Neću da odajem mog najvećeg "protivnika" na sajtu. :)
E da ga jebeš...
Evo jedno pitanje:
Što s' ti razmodovan? :)