Разноразно питање

1. А јес' пробао mp3boo.com или mp3crank.com?

2. Jel može neko da me banuje trajno?

Očito je da modovi slabo čitaju jebene pvt poruke pa moram ovako prokleto javno a nije mi bio cilj.

Што скочко, а таман сам планирао цс сервер да отворим :)

3. Aj prekopiraj ovdje taj naziv, možda ima na nekom forumu. :)

4. Nemoj Skočko, šta ćemo bez tebe na kanteru?!

5. Nema Električaru tražio sam tamo.

Stani Skočimiše đe si navro, evo zvaćemo Seljaka da dođe da ne moliš ljude tu bezveze. :)

6. Vidro, je l ovo to THEKOKSJNKHER11_www.mp3boo.com_ ?

Eo saću probat i sa crankom Truće.

7. Скочко не идииии, ђе ћеш?

8. Password: mp3crank.com , probaj to. :)

9. Nc Vidro, neće, probao sam sve što ste naveli, fala vam, ko mu jebe mater, ionako ne vjerujem da album valja čemu.

10. Месјо, наћиће те СОПА у граду!

11. Eto, sam sam se iznervirala i morala sam da nađem. :)
    Čovječe, šifra ti je www.mp3boo.com , đe se toga ne sjeti?! :D

12. Ма сигурно је неки вирус. :)

13. Фала, ММ, али ово је само зумирана мајица колико ми се чини. Мислио сам баш на слику која је одштампана на овој мајици.

14. Hah Vidro, jesam glup jebote. :) Ja sam kucao mp3boo.com i nešće da otvori, i još pitam na sajt koja je šifra i obrišu mi komentar. Fala ti velika, kako da ti se odužim? :)

15. Ništa, ništa, uživaj u albumu. Sva sreća pa mi je dobar net, pa sam mogla da ga skinem. :)

16. Aj onda kad slušaš tu vrstu muzike, onda da ti preporučim jedan mnogo dobar bend: The Parlor Mob. Imaju dva albuma, noviji bend je u pitanju, a pjevačev glas je prelijep (eto, moš mislit kolko ej lijep kad ga muško ovako fali). Eto tako, odo sad da gledam film, fala opet.

17. Pa i ne slušam baš, skinula sam čisto zbog passworda, al' nije frka čuti koju pjesmu, možda mi se svidi. ;D

18. Čeka vas 5 godina zatvorske kazne za skidanje albuma!111

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.