Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
А јес' пробао mp3boo.com или mp3crank.com?
Očito je da modovi slabo čitaju jebene pvt poruke pa moram ovako prokleto javno a nije mi bio cilj.
Што скочко, а таман сам планирао цс сервер да отворим :)
Aj prekopiraj ovdje taj naziv, možda ima na nekom forumu. :)
Nemoj Skočko, šta ćemo bez tebe na kanteru?!
Nema Električaru tražio sam tamo.
Stani Skočimiše đe si navro, evo zvaćemo Seljaka da dođe da ne moliš ljude tu bezveze. :)
Vidro, je l ovo to THEKOKSJNKHER11_www.mp3boo.com_ ?
Eo saću probat i sa crankom Truće.
Скочко не идииии, ђе ћеш?
Password: mp3crank.com , probaj to. :)
Nc Vidro, neće, probao sam sve što ste naveli, fala vam, ko mu jebe mater, ionako ne vjerujem da album valja čemu.
Месјо, наћиће те СОПА у граду!
Eto, sam sam se iznervirala i morala sam da nađem. :)
Čovječe, šifra ti je www.mp3boo.com , đe se toga ne sjeti?! :D
Ма сигурно је неки вирус. :)
http://www.malasrpskaprodavnica.com/user/srpske-majice/majica-srpski-vitez/4_29_12165_1_0_0/item.jsp
Фала, ММ, али ово је само зумирана мајица колико ми се чини. Мислио сам баш на слику која је одштампана на овој мајици.
Hah Vidro, jesam glup jebote. :) Ja sam kucao mp3boo.com i nešće da otvori, i još pitam na sajt koja je šifra i obrišu mi komentar. Fala ti velika, kako da ti se odužim? :)
Ništa, ništa, uživaj u albumu. Sva sreća pa mi je dobar net, pa sam mogla da ga skinem. :)
Aj onda kad slušaš tu vrstu muzike, onda da ti preporučim jedan mnogo dobar bend: The Parlor Mob. Imaju dva albuma, noviji bend je u pitanju, a pjevačev glas je prelijep (eto, moš mislit kolko ej lijep kad ga muško ovako fali). Eto tako, odo sad da gledam film, fala opet.
Pa i ne slušam baš, skinula sam čisto zbog passworda, al' nije frka čuti koju pjesmu, možda mi se svidi. ;D
Čeka vas 5 godina zatvorske kazne za skidanje albuma!111
šta vi mislite? Hoće biti nešto od ovoga? Navodno ruše Fejzbuk
http://www.youtube.com/watch?v=oVSQ3JIgIXE&feature=g-logo&context=G201bb15FOAAAAAAAFAA