Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Брате није фејс на једном компу па да се може срушити тако лако.
ЗАШТО ЈЕ ЂЕМБЕЛИ РЕТАРД НАПРАВИЈО СПОТ И УНИШТИЈО ОВАКО ДОБРУ ПЕСМУ??
http://www.youtube.com/watch?v=e_eyeD4Kxtk
Pa navodno ima oko 60 000 servera. zato i treba svi da ga "napadnu" u isto vreme...
Dželo ja čuo da su uhapšenim islamskim teroristima Amerikanci puštali Rage Against The Machine i metal muziku, tako da neka apse!!
Да л' браћа Рвати имају муда до дође 5000 њих (бед блу бојса) да навијају за рвацку и притом да изјаве да њих 1000 може надгласити 20000 четника ?
Не знам за остале али ја ћу да одрадим акцију ако будем био при компу у то време
Majku im jebem Američku, šta su radili sa ljudima...pa i treba sve da ih digne u vazduh ona Al Kaida!!!
Ne moraju da ruše Fejsbuk, samo neka naprave skripte za spemovanje da govna ne mogu viđet najnovije storyje i da im se useremo u novu profilnu sliku putem komentara.
Možda, kažem možda. . .
АКО ТРЕБА ДА СЕ СПЕМУЈЕ НЕК МОБИЛИШУ НАС СА ВУКЕ. МИ ТО МАНУЕЛНО БОЉЕ НЕГО ОНИ СА СКРИПТАМА :)
Ima tu par problema. Prvo, hrvati neće u polufinale. Zato što sam ja tako reko. Drugo, neće tu biti 20 000 četnika. Biće 10 000 partizana, 8 000 četnika i ostalo razni nedićevci, ljotićevci, Pećančevi ćetnici, Đujićevi italijani.
Teško da mogu da "sruše" facebook .. ne znam .. možda i mogu .. ali teškooo ...
У матори, било би до јаја да дођу, па да буде к'о ватерполо на универзијади!
Десеторица набијених Далмоша из свег гласа ово певају
http://www.youtube.com/watch?v=kcRtNZgjNr0
на сред Бањице, пет метара од њих стоје ћелави Форси не смеју ништа да им писну олололо
Сине ако дође тих 5000 бед блу бојса, то би значило и да навијачи титиних близанаца долазе у арену да глуме муда, и ђаволи твоји вјероватно. ПА био био један бокс са ббб и око њих 10000 мудоња да их гађају столицама и бакљама и да нам се народ смије.
Долазе курац делије и гробари Цокулићу, је л' знаш ти колико су карте бре?! Сиротиња раја нема лове за то...
А ако ови дођу, биће говно, позатвараће пола града да их контролишу да се не понови Темишвар две 'иљаде девете.
Е мој ти :) нема народ имају организације које стоје иза тога :) ако се ови појаве ови ће упасти сигурно :)
Је л' она опција за самобановање делује на коментарима на дефиниције? Тј. ако исту дефиницију коментаришеш 10, 11 пута за редом, је л' попијеш седам дана?
Da.
nije obavezno, nekad smo raspoloženi pa popiješ 14 dana...
а шта ако је дефиниција екстремно прејебено кул?