U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
1200-1600 км. Зависи ђе га нађеш :)
u sunce ti....znači još duplo trebam skupiti lolololo na kraju ću i ovo spičkati na gluposti...pa svoj trenutni sam platio 1 600 pre 5 godina sa 512 ram 256 graf 3,6 procesorom :/
EL JA MORAM DOTVORIM POSEBNU TEMU NA FORUMU DA BIH DOBIJO ODGOVOR A??
EL ZNA NEKO?
On je pozove.
Nemoguće kostiće,jednostavno nemoguće,jer su sekunde u pitanju.mora bude nešto drugo,već 20 godina me mori ovo pitanje.
Prikolica je poluautonoman deo Optimusa Prajma, kad se on transformiše u robota, prikolica postaje nezavisan borbeni sistem koji može funkcionisati ali ne i preživeti bez njega. Dakle, čim se on transformiše u kamion, prikolica sa vrati u oblik prikolice i prikači se. Ona ne zna kad, Optimus je pozove da dođe pre transformacije. El si sad zadovoljan?
JEste to bruce,al, misliš li da ga ona non-stop prati u stopu kad ovaj krene da se bije s deseptikonima? kad krene bilo gde u stvari? nemoguće da ga prati,jer nema sopstvenu 'vučnu' silu jer je to samo prikolica. ali,da ga jebem. mislim da su kreatori crtaća prevideli ovaj 'bag',ja sam još kao klinac imo taj trip o toj famoznoj prikolici.
Nisu prevideli, rekoh ti da je poluatonoman deo Optimusa - Fight deck. Uvek ostaje blizu njega i prati ga svuda, a on ne ide daleko bez nje nikad. Zato na velike udaljenosti uvek putuje transformisan u kamion. Lud sam za Transformerima otkad su se pojavili :)
Si siguran u tu tvrdnju? Imaš neke dokaze da potkrepiš to? :))
to sam i ja pomislio,ali opet, crv sumnje mi ne da mira:)
Evo sa Wiki:
vidi ladno ima na wiki.
znači,po svemu sudeći,da ga prati u stopu,bar po ovome,samo što toga nema u kadrovima:)
Ima u crtanom, onom najranijem :)
Autoboti su CVLT!
Pa na crtać sam i mislio bruce bre,film je šitčina neopevana, 20 godina skoro sam čekao dizađe film TRANSFORMERSI, i zamisli koe razočarenje sam osetio u sebi onda kace pojavio...a znao sam da će tako da bude,pu!
Crtać je nenadjebiv!
Ko su one picke sto se nalaze u domacim spotovima, jesu li to neke manekenke, kurve, fuksne nafatane na ulici, ili ima neka agencija koja ih vrbuje pa ih iznamljuje? Ima uvijek dobro piceta na spotovima.
Sređene Moldavke.
Već si sam dgovorio na pitanje. Dakle manekenke, kurve, fukse sa ulice i ribe iz agencija.
Ma interesuju me imena
Koliko koljena treba da ti je neko dalek da bi mogao da ga jebeš a ne najebeš?
Kod nas pet, kod Jevreja jedan, dva.. :D
Pomiješala si Jevreje sa Englezima.