Разноразно питање

1. Eto, dobro si se sjetila, mada i ovo moje funkcioniše! :D

2. da li neko zna gde mogu da kupim brodsko kormilo?..al ono drveno, ko sa gusarskog broda....

a?

da ne zna neko nekog ko zna nekog da bi to mogao da zna?

a?

ili da neko pravi tako nesto od drveta pa mi napravi jedno?

a?

3. nema...bilo neko pa prodato....i nesto ludacke cene..

4. Napravi sam. Motiviši se malo.

5. http://www.mojaladja.com/forum/index.php?topic=9246.0
    Ови изгледа наручују повремено делове из иностранства, пробај код њих да се убациш.
    Или се спусти до Земунског кеја или Аде Хује па питај људе што имају бродове.

6. pitao...neke...palo mi na mozak da neko od vas ne zna...

7. Radi uplacivanje za ktitor?

8. Šta je spemovao Džimi? Koji kolega ga je banovao?
    Oće li biti novih sukoba u čuvenom mod timu?

9. e tako, ovo je prava tema za ovo pitanje :)

10. Вратите нам Џимија што сте пичке?

11. nećemo, previše se kurčio jezikoslovljem, nek odmori malo i pročita koju pametnu.

12. E stvarno bi mogli dga odbanuete fali sajtu spema otkad je samh banovan đimi je hteo da pomogne sajtu
    Stićko danas si se ti samobanovo imaj razumevanja odbanuj nam đimija lolo

13. Зашто је закључана тема Правда за Џимија? Не предајемо се, ПРАВДА за Џимија!

14. Prestanite da nas ugnjetavate mod timu! Dosta više sa vašim tlačenjem i iživljavanjem nad autorima! Da nema nas autora ne bi bilo ni vas! Dole tiranijo!

15. pravda za temu pravda za džimija?

16. VRATITE NAM DJIMIJA!

17. Oprostite na ovoj mojoj tradicionalnoj srpskoj radoznalosti, ali šta je Džimi uradio? :)

18. ko je Џими?

Džimi je lik kojem svi volimo da se uvlačimo u žutaru! Jel ti sad jasno ko je???

edit: oće mi odgovoriti neko na pitanje, što je banovan, i ko ga je tačno banovao?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.