Разноразно питање

1. Радјард Куплунг
    Ја не бих устао. Таквим поступком показујем да их поштујем као пуноправне људе и грађане, па су мање шансе да се ускурче и прихефтају ме песницом у колено.

Баш тако братац.... Неки пецке стао пре неки дан поред мене у бусу, бем ли га, било ми неугодно и смешно у истом тренутку, нисам знао шта да радим....

Ево господину и линк песме са текстом да не тражи, а и мени је било успут....
    http://goo.gl/mExQ1

2. Raste mi umnjak, natekao mi desni obraz. Stavljao sam `ladne obloge i ispirao usta kamilicom ali nece da se smanji. Sta se radi u tim slucajevima?

3. Piči u Hitnu Vule, oni su plaćeni da rade to, iljadu puta ti je sigurnije no da dobijaš savjete od nekih rendom likova sa interneta.

4. Чекаш да прође. Или да идеш код зубара да ти развали вилицу. :)

5. Zašto ljudi? Zašto nismo nazvani ćekič? Otkud toj osobi koja je rekla mi smo ljudi bas to palo na pamet? Mi smo ništa , nepoznata biča!

6. Ma mesjo bio sam kod zubara kad mi je rastao prosli umnjak. Jednostavno mora tako. Proci ce, nego sam mislio ima li neki nacin da se to ublaži.

7. Pij alkohola, dosta. Neće pomoć, al će barem da te boli kurac što te boli. :)

8. Hahaha, bogami sinoc sam tu teoriju potvrdio. Nego ne mogu piti po ceo dan i noc. Svejedno, bar smo jedan lek pronasli.

9. Pitaj u apoteku imaju li Aulin prašak, on ti je za razne vrste bolova i jako (čitaj: brzo) je efektan, a ako nemaju onda im reči što ti je i da ti daju nešto za to, samo viđi pošalji majku, oca ili tako nekoga starije, ozbiljnijega, možda tebe ništa ne izdadnu jer njima apotekarima svi mladi su džankiji.

10. To i radim. Ne mogu da se jebavam po apotekama, jer me gledaju ko da sam narkoman. Ma i ne boli me nesto posebno, nego ne znam kako da otok oborim. Inace za bolove, ja od Nimulida nista bolje u zivotu nisam koristio.

11. Добар је Нимулид, одличан.
    А ако је упала, онда Хемомицин, он је јак, коња би обалио, то је антибиотик, мада је скуп и само 3 таблете дођу.

Ја користим Кафетин обично. а за то твоје, што знам, не дирај говна, смириће се само, не брини, мене је тако болуцкало, јебем ли га, али није јако

12. Jes, pre kad mi je rastao umnjak hteo sam da se upisam od bola, to je bilo nesto najgore sto sam ikad osetio. Jedino mi je Nimulid pomagao. Doduse sad ne boli ni priblizno toliko, ne bih to ni nazvao bolom, vec neprijatnim osecajem. Al je oteklo ne mogu da se nasmejem u picku materinu.

13. Probaj burove obloge za otok, samo ne znam kako češ da ih namestiš, al to pomaže za otoke!

14. Uzimaj dosta alkoholnih pića, što reče Mesja.
    Vidi sa brufenom.

15. I Džeri zadužio si me as knjigom, tenk ju veri mač :))))))))))

16. Imam i ja jedno tanjepi..

Jebe me ovaj google chrome, ne pamti mi sifre.. Svaki put kad ulazim na vukajliju, 9gag, twiter, facebook, mail (sve).. Moram da se ulogujem i tamo mi je upamćen username i login ali uvek moram da idem na login jebeni, iako sam kod kuće i i na svaki sajt sam namestio da mi pamti šifru i da sledeći put kad udjem da sam već ulogovan.. Isto i google insant jebeni ide mi na kurac, svaki put moram da idem na podešavanja.. Zna li neko kako se ovo rešava ?

17. Jesi ti jedina koja koristi taj kompjuter?

18. JedinI.. :D Jel ovaj privacy police neki što google forsira, da nije do njega ?

19. Meni se to dešava, zato što i sestra visi. Al' znaš kako, ako jedno vrijeme stalno, pri svakom logovanju obilježiš ono "ostani zapamćen", "remember me" i ta sranja, jedno 7-10 dana, poslije toga će početi sam da pamti, i neće te ni izlogovavati (kakva riječ). Bar kod mene tako funkcioniše. :)

20. Aaa našo sam draVi.. Umesto Allow local data to be set (recommended) ja sam uzeo ovo:
    Allow local data to be set for the current session only :D

Fino mi čoik kaže recommeded a ja se pravim pametan :D

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.