Разноразно питање

1. Како год стоје ствари, мене вукајлија нешто сморила. Потрудите се да мало направите неку бољу атмосферу. Мислим сајт је добар али смориле ме ове форе са вукајлије и коментари о показивању груди и остало. Поздрав.

2. Стиви, нисам ни видео његов пост. Има један аутор који се пре тога дичио јебањем, одох му на профил, и видех да на првих-четири пет страница са форума нема нигде јебања. А нема много постова. :)

3. Kacmo već kod zaključavanja tema evo ova tema je imala potencijala uklopiti gif i muziku moglo je da bude dobra sprdnja ko ona gif+tekst tema al je dežurni smormod zaključo
    http://vukajlija.com/forum/teme/39560-zomg-zufall

4. Teško da forum može biti bolji od ovog trenutno, ne zbog toga što su zaključane ili otključane 2, 3 teme, već što je svaka priča manje-više ispričana, svaka što smislena, što manje smislena tema se pretresla i to je činjenica...

5. Личиће опет, зато су и закључане ове теме.

Супер, сад никоме неће промаћи да Вучица21 тренутно једе крува и варенике.

Схватите да нећете тиме вратити онај стари форум и помирите се с тим да су сада ретке стварно квалитетне теме.

6. Супер, сад никоме неће промаћи да Вучица21 тренутно једе крува и варенике.

Схватите да нећете тиме вратити онај стари форум и помирите се с тим да су сада ретке стварно квалитетне теме.

Realno.

7. Супер, сад никоме неће промаћи да Вучица21 тренутно једе крува и варенике.

:) Фора је у томе што се у задње време на форуму стално обрћу исте њушке, исте приче, исте бароније, исти фазони и то наравно смори. 2010 је доласком великог броја нових чланова форум настајао(пре тога је колико сам могао приметити био мање активан са још мање људи), развијао се и био до јаја све до 2011 кад је почео да умире и да се претвара у блиц жену. Јебига, треба свеже крви, треба нових чланова.

8. U pitanju je opšte ubistvo bilo kakvog dobrog humora na sajtu. Svaki pokušaj zajebancije i sprdnje momentalno bude sankcionisan i banovan (pritom ne mislim na ono sa Daunovim sindromom). Očaj, nema humora, nema ničeg smešnog, sve same smaračke teme, sada jedino što može da se prosipa je čaj u dotičnoj temi. I ono pro trolovanje mi nedostaje, a ne neki pokušaji duhovitosti.

Recimo, meni fale političke stranke na Vuki, to je bio potpuni hit. Sad jedino što je zanimljivo su Gifovi pro level, mada i tamo ljudima ponestaje inspiracije, čak nema više ni debelog pacova da kači dojke. :D

9. Значи, само селективно одређујете које су теме за закључ, а које нису?
    Катастрофа.

10. Meni su do jaja ove teme u zadnja 2 dana sa vanzemaljcima i ovom teologijom.
    Najbolje da se ukunu 50 poena za forum,malo slobode,jbg.

11. Јебига, треба свеже крви, треба нових чланова.

a opet i ti novi kad dodju i vide kakve su teme tu aktivne, smorice se i opet kurcina.

12. Upravo peki
    Aj otključakte ovu temu ima više smisla od 70% trenutno aktivnih i nek nam Stefi kobjasni kako se ovi gifovi s muzikom zovu i kako ih napraviti i u skladu stim promeni naslov teme
    http://vukajlija.com/forum/teme/39560-zomg-zufall

13. Која комедија... као да ухватиш пијаног возача на путу и одведеш ауто на трежњење.

14. a opet i ti novi kad dodju i vide kakve su teme tu aktivne, smorice se i opet kurcina.

Неки хоће неки неће. Мада најбоље би било да се сви скину са форума и почну опет да читају дефиниције као пре, реално. (колико год биле лошеблабла)

15. Recimo, meni fale političke stranke na Vuki, to je bio potpuni hit.

и да се одреди ко ће бити благајник, а ко хигијеничар

16. Супер, сад никоме неће промаћи да Вучица21 тренутно једе крува и варенике.

Дакле ако не можемо да вратимо, онда да пуштимо да се сере по њему. Паметно, паметно.

Recimo, meni fale političke stranke na Vuki, to je bio potpuni hit.

Видиш, на то сам заборавио.
    Можда се и откључа то ако будем ја расположен, али ако се откључа, неће бити никакве везе што је у играма, свако јебање ће бит' санкционисано.

Значи, само селективно одређујете које су теме за закључ, а које нису?

Објасни?

17. Punjac
    Meni su do jaja ove teme u zadnja 2 dana sa vanzemaljcima i ovom teologijom.

to je valjda zbog spem botova.

18. Значи, само селективно одређујете које су теме за закључ, а које нису?

Изгледа. Неколико пута сам питао да ли знају због чега се закључава нека теме, шта је критеријум. Ал ништа.

19. GM

и да се одреди ко ће бити благајник, а ко хигијеничар

Pekki

I ono pro trolovanje mi nedostaje, a ne neki pokušaji duhovitosti.

20. Meni su do jaja ove teme u zadnja 2 dana sa vanzemaljcima i ovom teologijom.

Да, да, па онда да се одговара на 60 питања у 5 минута
    ЗАШТО МИ ЈЕ ОБРИСАНА МОЈА СУПЕРУБЕРКУЛ ДЕФКА Аутобус - Ствар која иде брже кад трчиш за њим него кад си у њему

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.