U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ако већ закључавате бесмислене теме, зашто је већина небулоза и даље жива? Или се наши параметри за глупаво и бескорисно ипак разликују од модераторских?
На које теме мислиш, Хипнос?
Има тема за пријаву закључавања, па пријави ако мислиш да је нешто тако
Za početak - za izjadanje i pohvaljenje. Molim vas.
I ono pro trolovanje mi nedostaje, a ne neki pokušaji duhovitosti.
Мени на овом сајту недостају ликови који знају шта је троловање.
Овако, сваки пут кад прочитам било шта што почиње на "тро", поинтер ми аутоматски крене ка горњем десном углу.
Ако гледамо на дуже стазе, "прељева" и очајних тема које су за гиљотину има превише. Зато ми нисте јасни.
Који је параметар за катанац?
Мени на овом сајту недостају ликови који знају шта је троловање.
Овако, сваки пут кад прочитам било шта што почиње на "тро", поинтер ми аутоматски крене ка горњем десном углу.
Ako se pod trolovanjem podrazumevaju pokušaji duhovitosti, onda izvini na mojoj grešci.
uvek ova tema najebe :)
Не.
Зато што ту дође неко и изјада се, и створи се конверзација, здрава конверзација која не шкоди никоме.
- Тема отишла у спем
- Тема отишла у офтопик
- Тема која нема смисла
- Тема која је глупа
итд...
Дај бре линк неке теме, да видим на шта мислиш.
Peki, ozbiljno, nauči šta je trolovanje.
То сам примијетио.
Ваљда зато што су разноразна питања, па она поткрпи потребе :)
- Тема која је глупа
lokuj stickove ponije onda
Е'о. http://vukajlija.com/forum/teme/36724-helo-tu-ol-maj-fen-end-holivuuuuud?strana=6
Последњи пост је био 28. decembar 2011 тако да је она локована сама од себе, умрла и почива у миру..
Хипнос, иста ствар као ово изнад 31. januar 2012 замрла тема потпуно, то је само талас нечег новог и оде у заборав.
ЕДИТ: Ето и Курд локовао.
Lokovano
Значи, спрдање на ЖиГ теми је "срање по форуму", а 150 страница шиљокуранског јадања о девојци која му се смеши, а искулирала га кад јој је пришао - није?
И понављам, Јебање је смањивало АРЧЕЊЕ, РАЗБИЈАЊЕ и ПАМПРЧЕЊЕ на активним.
Оно није спрдање, оно је класична спемчина са линковима и кепс локом.
Праштај. Још неколико месеци гледања ВХС-ова ДМ САТ-а па ћу и ја знати да ценим шаљивост "политичких партија на вукајлији".
Допуна:
За све смараче којима је "троловање" узречица и начин да постану кул и нрди
http://en.wikipedia.org/wiki/Troll_%28Internet%29
Kad numeš ništa pametnije da smisliš, ete ti DM SAT, deder smisli nešto drugo, napregni se.
Stalno te gledam kako kritikuješ i nikakav konstruktivan predlog nemaš, ja bar dajem neki predlog šta uraditi, kakav god da je. Da čujemo sad tebe.
Cekaj.
Vidim da modovi imaju mnogo posla (bar tako kazu).
Sto onda ne bi uveli nesto vise od ktitora manje od moda?
Npr koji moze samo da brise postere i definicije, a ne moze da banuje ili ostalo to.
Da budu pomoc moderatora kod ciscenja gluposti.
Naravno da ne bude neko ko ce da iskoriscava tu privilegiju.
Vec da se izabere 10-ak autora kojima gazda i modovi veruju da ce da rade cis' poso, da nece da brisu iz hira ili zajebancije?
DNFTT, So say we all!