U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Komad, nisi cula za rec KUVANJE?!
jel moze nekako da se vidi lista banovanih al duza...tj. sto je neko banovan pre nego sto su ga izgurali novopeceni?
mogli bi to da uvedu na klik Banovani
Jok. Bila nekad lista banovanih, al to je u pretprošloj verziji sajta.
ma znam...zato sam i bio protiv ukidanja te liste...iako kapiram da vam je cimanje, istorijat je nekako to. ko stari dnevnici iz 1957 u skolama ili fascikle sa rupom na nekoj polici u zavodu za zaposljavanje
Zlato, samo ljubazno objašnjavam što znači "Lešo hrana"... Kuhanje je širok pojam...nadam se da ga prakticiraš... Skuhati nešto u 10l vode i dinstati ga u pola dcl nikako nije ista stvar, potvrdit će ti bilo koji kuhar i navesti još bar 3 načina spravljanja hrane...a sve se u globalu zove kuhanje...da ne ulazim u detalje kako što djeluje na sastojke u namirnici....kao što se kaže "vožnja" a nije isto jel ides biciklom ili vlakom...
cikn faaaaaajt
Komad (O Boze, pa tvoj nadimak je gluplji i od mog!!), ti gore nisi navela nista o kolicini vode, apsolutno nijednu specificnost, dakle ostaje da je to KUVANJE!
УУУ назвала те Златом...
zeMske...manje se svadjajte i na posao.. ja sam i dalje gladan
nemoj da radi varljaca
Moze po guzi.
http://1.bp.blogspot.com/_kNWmfKARQ_I/SH-juk8h0iI/AAAAAAAACEo/zzrYJANMz3g/s400/173_girl_fight.jpg
ti ces meni da kazes ide li prasak za pecivo ili vanilin secer
HAHHAHAHHA!
MODERATORI, moze li se odbanovati Samhain neki dan ranije? Uskoro mi je rodjendan i volela bih da mogu da se iznapusavam sa njim na pvt-u, nismo jako dugo. Znam da ga mrzite, mrzim ga i ja, ali mi ipak nedostaje.
Riječ "Dinstanje" samo po sebi određuje količinu vode - malo... Ali ako te to čini sretnom i ako ćeš mirnije spavati, neka bude kuhanje... Žao bi mi bilo samo da čovjek kojeg to ozbiljno zanima dobije banalan odgovor...
Ali jedno si 100% u pravu - nick mi je katastrofa! :-D
Draga publiko, moram vas razočarati, ali mi se uopće ne svađamo. Tko bi se lud svađao oko kuhanja? :-D
Draga publiko, vidite kako varljaca radi!?
Jel zna neko gde moze da se nadje tony hawk pro skater 1?
za play station??
Da ali sa nekim emulatorom da moze da se igra na PC-u!
naguglaj torent jbg ne znam dal ima emulator bilo mi cudno kad si rekao jer kolko se secam kecina je na playstationu bila....
DA i jeste,al sve se nadam da su sredili da moze da se igra i na PC-u....tražio sam po torentima i fajl tjubovima i nema....