Разноразно питање

1. Aha, okej, shvatila. Hvala;)

2. To i mene zanima. :)

Зар ви то не можете да провалите по ај пи адреси?

3. Па шта онда, који курац? Ил' се ви много чудно шалите, ил' сам ја изгубио смисао за хумор јер ми ово Блеково није нешто смијешно :)
    Слабо спавам у задње вријеме, мора да је до тога...

4. Pa šta ima moje da ti bude smešno, ja se samo pitam ko je taj lik. :)

5. @mr.moon - lešo hrana je termički obrađena ali bez dodavanja masnoća. Kao dinstana na vodi.

6. Faco, pa kad stavi tako pederski smajli zar ti nije sumnjivo? I previse:)

7. Kao dinstana na vodi.

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

8. Šta može biti uzročnik štucavice? Zbog čega to?

9. Да ли је 7 сати сна довољно? Ја не могу без 10 у току 24х

10. HA-Ha. Lego, providan si. Umesto da izguglas pitas bezveze pitanje, a bas si sad nasao da se ulogujes na taj profil;)))

11. HA-Ha. Lego, providan si.

Ja da sam providan ti bi znala ko je iza mene, tako da, pst! :)

12. Ја знам коцкара. Иш'о у средњу са мном, кул лик.

13. Kako slabasan pokusaj, Peki;))

14. Peki samo pokušava ispasti faca da me kao zna :)

15. Зезам се. Мислим, иш'о је са мном у средњу. Али није кул лик. Још ми дугује кинту.

16. Vidim zabavljam te Pufno.... Poanta je da nema dodatnog ulja ili masti što se obično stavlja kao podloga, nego se koristi samo voda...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.