Pa izvolite, napregnite svoje mozgove i dokažite svima koliko ste zapravo kreativni.
Bez uvrede aliiiii ne pronalazim sebe u ulozi silovatelja. Možda nekoga to pali ali mene baš naprotiv, nikada nije privlačilo silovateljstvo.
Nemam te antalske ideje.... Jbg...
ja niš nisam razumela tu temu stefi, šta treba tamo da se radi?
Drugovi Vukajlijaši, na vama je zadatak da odaberete jednu ili max dve životinje (uključujući i Kaundu) i napišete njihovu priču tj. objašnjenje kako su samostalno ili u saučesništvu izvršili čin silovanja (beg iz kaveza, šunjanje Zoo vrtom, vezivanje Vuka, seksualni čin itd...). Prvih desetak dana prikupljaćemo priče, a nakon toga krećemo sa glasanjem koja je priča najuverljivija. Životinja/e iz pobedničke priče biće osuđena na doživotnu robiju KPD-u Zabela, što je po nju/njih svakako bolje nego život pod Vukovim patronatom. Sada vam je jasno zašto ja svako živo biće preuzelo krivicu na sebe.
Aj molim te, obriši to, i samo mi odgovori, ne bih da iko vidi :D
9 godina više od mene, meščini da znaš da sam ja tvoje godište. Predaje mi neki jezik. :D
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Bez uvrede aliiiii ne pronalazim sebe u ulozi silovatelja. Možda nekoga to pali ali mene baš naprotiv, nikada nije privlačilo silovateljstvo.
Nemam te antalske ideje.... Jbg...
ja niš nisam razumela tu temu stefi, šta treba tamo da se radi?
jel ispravno DEFINIDŽIJA ili DEFINDŽIJA?
ni jedno :)
nešto mi ljepše defindžija :)
furundžija
Imam jedno ozbiljno pitanje.
da čuejmo. :)
Kako da priznam najboljoj drugarici da sam gej i da gajim osećanja prema njoj?
je l' hanibal lektor?
о_О
Ne želim da uništim prijateljstvo, ali ipak, volim je.
Ko god da je uradio to što je uradio, latentni je gej! :d
Ej bre! :D
Znala sam! :D Bolje mi odgovori na pitanje, sram te bilo! :D
Dakle, pitanje je bilo:
Ne možeš na tako malo podataka očekivati precizan odgovor. Koliko on ima godina? Kako se znate? Daj još malo detalja... :)
Мени ово "пар година" не изгледа добро. :)
Aj molim te, obriši to, i samo mi odgovori, ne bih da iko vidi :D
9 godina više od mene, meščini da znaš da sam ja tvoje godište. Predaje mi neki jezik. :D
Obrisano.
Pa dobro, to i nije baš tolika razlika, a i sasvim je uobičajeno...
Neki jezik? Ovo veče je too odd...
No, da se vratim na tebe. Kako znaš da mu se sviđaš? Da li ste ikada pričali o tome?