Разноразно питање

1. Viđamo se često, izlazimo, pričamo, baš smo povezani, onako - na neki creepy način. Jebote, toliko vremena provodim s njim da jednostavno ne možeš da ne vidiš to, al' postoji neka kočnica, em godine, em to što mi predaje.. I kontam da bi oboje preuzeli prvi korak samo da nema toga. Ali......

2. kak'e su sad ove izmjene, šta? :D

3. pitaj ga da ti održi privatni čas, pa kad dodje na gajbu, malo vince, malo muzikica, malo negliže i tako te fore, i garantujem da ćeš jebati!

4. Зрео човек, таман за женидбу. Још добар с језиком, ниси ти глупа уопште. :Д

5. Kako da priznam najboljoj drugarici da sam gej i da gajim osećanja prema njoj?

Kosticu, mislijo sam da si dukatlija par ekselans, ali ovo te izvuklo. Kralj si, svega mi olollolololo
    Drovi: Iz licnog iskustva, to sa prijateljima (da zanemarimo godine) slabo kada izadje na dobro... Ovo ako sam pohvatao koncepAt nakon editovanja

6. A dobro, šta ima loše u tome, svi smo pomalo gej :)

7. Fala i tebi. Lemaji posebno. :DD

8. Pitaj je lepo oćel dat pičke.
    Šta sad!?

9. како да откуцам празан карактер? знам да је била нека фора преко алт дугмета и нумеричке тастатуре... а и ако неко може да ми остави линк до неког сајта са тим кодовима...

10. опаааааа :Д хвала!

11. Kako da priznam najboljoj drugarici da sam gej i da gajim osećanja prema njoj?

http://mirror.servut.us/kuvat/meinung/what_the_shit_is_going_on.jpg

12. Matere ti, misliš da bih ikad napisala nešto ekavski? :D Moć moderatorske izmjene posta, ali neka, dobro je došlo, fala! ;D

13. Vidro nisam znao za ovo, mislim nemam ja ništa protiv vas lezbejski, slobodno se vi lezbejišite. :)

14. Jes, jes, to je to. :D Ajd da ne pričamo više o ovome, fala. :D

15. Хмм... а каке се ође дубокоумне расправе воде ?! :Д

16. Pitanje je bilo potpuno drugačije, u vezi sa fakultetom, jedan od moderatora ga je izmijenio, prekinite! :D

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.