Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Зашто сам вас и питао, јеботе, који сте сморови.
http://img.photobucket.com/albums/v519/doxamully/Random/ladygrantham.gif
comatose i cornelije, ne kapiram humor, pretpostavljam da je vezamo za mene zbog onog "panini" i to je oK, šala je šala. ali predlaganje nekome da se objesi nije šala. ne znam ni šta je.
Um... Upravo mi je ovo stiglo od Vučice i zamolila me je da vam prenesem. Ne'm blagog pojma o čemu se radi, vi se to sa njom raskusurajte kad bude odbanovana. :)
pošto sam banovana, evo Facine reacije koja je plagijat. Ne mogu da nađem original ali bilo je već nešto slično.
Prenesi Kostiću, da ako se neko izvinio za klevetu, da mu se progleda kroz prste a ne da se on izdrkava samo zato što je mod.
I prenesi paninaru da mu se zahvaljujem što me je branio.
ovo vec ide u spem
Muss ne razlikujes spem od latinoamericke sapunice, opsta kultura!
pošto sam banovana, evo Facine reacije koja je plagijat.
Evo sad još izdrkavanja, pa plus 3 dana, opet zbog klevete.
Dobro je svesna pravila da se uz svaki plagijat mora ponuditi link ka originalu.
Vučice, iskuliraj, nemoj se još više zakopavati.
Čekaj bre Stefane, dal' si normalan? Pa ti si Vučicu banovao??! Tek tako???
evo stigao jos jedan pratioc
Super vučice!
Aj sad da i ja izvređam nekoga i kasnije priznam da sam pogreio, ko zna, možda me i ne banuju. NEMA IZVINJENJA! AKOS ZASRALA - ZASRALA SI! NIKAD IZVINI
Ovde sve ludo, odo ja u off
http://www.youtube.com/watch?v=jWHG3zIqecU
Nije li to izuzetno nedolično od mene? :)
Mislim da je ovo jedan od onih momentata koji presudno utiču na razvoj sajta i mogu da ostave velike posledice na mentalno zdravlje prisutnih članova.
Lula, duboko sam se razočarao u tebe. Mislio sam da ćeš da zaustaviš Stefana u tom suludom pohodu.
Pokušao sam na sve načine da je zaštitim ali je mi je izričito rekla da joj nije potrebna moja pomoć.
Što mi je bre obrisana definicija, nemam pojma koja?! Hoću da mi je vratite! I stavite u odabrane! Brišite svoje, moje ostav'te na miru!
Zašto ja nemam ni jednu reakciju? ZAŠTO?
Банована вучица ?!
КАЦТЕ ЈЕ РАЗМОДОВАЛИ ?!!!!!
Морам напустити сајт. ДЕФИНИТИВНО!
Тролујеш?
Типичан пример како се решити "трна у оку" режима. Прво испровоцираш неку реакцију и онда: БУУУМ! :Д Прљаво, али ефективно. лолол Шалим се, не занима ме ништа.. Мени су увек брисали само оно за шта сам и сâм мислио да је срање. Једино ми није јасно што ми обрисан овај постер, што сам га ставио на аватар, ал' добро.. многи га и онако не с'ватају. КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!
Šta mislite da li Vučica glasno i slasno opsova kada je Stićko banova?