Разноразно питање

1. Je l opalio neko printscreen za ovaj GM-ov gif slučajno? :)

2. Svako ko ga postavi će proći kao i on, pa izvolite.

3. Ljudi ko je mod daj nek počisti među novim definicijama, stoje takva sranja u debelom minusu već više od pola sata. Otišla moja i gomila defki drugih autora na treću stranu u roku od par minuta.

4. Sad dal je Kurd postavio ovo +1 na moje pitanje ili na Stefanov odgovor?

5. ако неко зна који је гиф у питању, нек' ми пошаље на певете, молио бих.

6. ако неко зна који је гиф у питању, нек' ми пошаље на певете, молио бих.

7. ако неко зна који је гиф у питању, нек' ми пошаље на певете, молио бих.

8. StefanKostić
    Svako ko ga postavi će proći kao i on, pa izvolite.

Kajzene, ako si uhvatio gif, nemoj ga postavljati ovde, banovaće te Stićko po drugi put... Ali ovaj put to će biti zauvek...

9. Sad dal je Kurd postavio ovo +1 na moje pitanje ili na Stefanov odgovor?

Kurd je postavio +1 na Stefanov post.

Autori koji su u stanju da potroše dosta vremena i truda na to kako bi što bolje uvredili nekoga na forumu mi se nimalo ne dopadaju. Mislim da su najgori oblik patetičnih jadnika koji postoji na net-u.
    Razumem da neko nešto prosere na mah i u besu, pa nekog uvredi, ali ovo vidim sasvim drugačije.

Ne vidim neku svetlu budućnost sa takvim ponašanjem.

10. Jebem li ga, postoje neki momenti, iako se slažemo da je vredjanje, kad ne mogu da odolim da se ne nasmejem... kontam tebe iz pozicije moderatora da ne možeš da tolerišeš to.

A i Stićko se brate ubacuje ko ciganče u kontejner. Ako mu nije on premeštao temu, šta se javlja, jebeš ga.

11. Ja sam zaključao temu, JA sam premestio temu zato što je spem nad spemovima.

12. Ja čak nisam ni video koja je tema u pitanju, ali upravo to ti i pričam... TI si zaključao temu, i da si našao za shodno malopre, TI bi GM-u i odgovorio.

Ali ne, mora da stoji Stićkov post da nije ON, ali da BI. Iritantno je.

13. Ja sam zamolio Stefana da to uradi u moje ime. Jel' OK sada? :-)

14. A i Stićko se brate ubacuje ko ciganče u kontejner.

+1

но, фала свој четвор'ци који ми послаше гиф :)
    ЕДИТ2: КАКВА ПОБЕДА ОД ГИФА, ЗАБОРАВИХ ДА КАЖЕМ!

разноразно питање: костићу, зашто имаш потребу да се свуда убацујеш к'о циганче у контејнер? је л' то твој бунт против власти? оно, немоћан си да ишта урадиш на политичкој сцени јер вашу локалну елдепе(дер) партију нико не јебе ни 2%, па би макар овде да успоставиш ред.
    едит: лололо, не треба одговор, ово је питање чисто да не спамујем.

15. Hahahah, dobar si Kurd, izvuče se :)
    Jeste, opušteno.

16. џием је тотално куллл, ал није требо да се зајебава са костом и гифовима! но-но!

17. Luli, kontam ja da vi iz pozicije moderatora ne možete da dozvoljavate takve stvari, kao što mi ne možemo da se suzdžimo da se valjamo od smeha.
    Ne isterujem ja ovde pravdu "Daj odbanujte GM-a, pičke ste što ste ga banovali"... nego eto tako malo ćaskamo na relaciji moderator-autor.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.