Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
пеђо, пеђо, имам и ја гиф сачуван :))
Pošaljite mi gif na pvt, molio bih!
Е, а једно питање: Да ли би он био банован да је тим гифом прозв'о неког обичног аутора?
Verovatno duplo.
Dajte GIF na pvt, baš me zanima!
Курде , може ли провјера ?
Жалио сам се на тему за хејтовање ал' ме нико не јебе 2% лолололо
Može deĆko...izvini što smo te zanemarili! :-)
ето, костићу, види шта направи брисањем гифа. саће сви редом да спемују тему и траже гиф на певете, уместо да си лепо оставио да сви виде, па евентуално онда да обришеш. дакле директно си крив за оно против чега се највише бориш.
КО ЋЕ ПРВИ ДА БУДЕ БАНОВАН ЗА СПЕМ НА ОВОЈ ТЕМИ ЗБОГ ТРАЖЕЊА ГИФА, А?
Zna li neko ko otkupljuje polovan nameštaj u Beogradu?
Imam neki odličan dvosed na razvlačenje, ali mi zauzima previše prostora.
Јеби га.. 'де сте били док сам делио гиф? Сад ме мрзи. :Д
Pianje za Kostića krajnje konkretrno.
Zašto ne zatražiš razmod od Kajzena kad te dobar deo ekipe sa ovog sajta ne gotivi i ne poštuje kao autora pogotovo kao moderatora?
Brate, zašto si Tomislav Karadžić?
Boleo bi tebe kurac da te mrzi pola sajta??? Samo čekaš da te neko izvređa i paf ban...
Zašto ne zatražiš razmod od Kajzena kad te dobar deo ekipe sa ovog sajta ne gotivi i ne poštuje kao autora pogotovo kao moderatora?
Pa ti si par meseci na sajtu, a i imaš nekoliko definicija, što se sekiraš za stanje na sajtu koji ne poznaješ dovoljno?
Pa baš to što sam kratko na sajtu verovatno znači da još nisam shvatio da je mali natpis "moderator" pored nadimka vredan tolike pljuvačine. Da me dnevno izvređa (ili razvlači po ustima u negativnom kontekstu) toliki broj ljudi, zapitao bih se da li bih ikad više došao na sajt.
Odlično, znači da si ti sretan čovek.
Drago mi je zbog tebe.
Ја сам данас девојци рекао "е, мојне да си стефан костић". гледала ме је посве чудно. ЕТО, ПРИЗНАО САМ!
п.с. курде, а ако бих ја цитирао то горе питање, а на сајту сам нешто дуже, какав бих одговор добио?
Da si dosadan.
Немој само ти причати о патетици, кумим те.
Kakve baje...svi sa duplih naloga! :-)))
Pa vama bre frka i sa svojih naloga da triperišete...carevi ste, majke mi! :-)