Разноразно питање

1. још једно питање, кад сам већ добио епитет досадног:
    зашто практикујете то скривање (ово није први пут, дешавало се), тако да један модератор буде искритикован или упитан за нешто, а други дође и одговори? ето, малопре је ГМ питао што му закључаше тему, стефан се јавља, а сад на питање које је директно стефану упућено, одговара курд. чему уопште потреба одговарати на питања упућена другима?
    је л' то фрка да не будете "поражени" у конверзацији, па зато избегавате? оно, пао међусобан договор да се браните?
    едит: није ни питање, нек' буде констатација, пошто ме одговор не занима.

2. Kakve baje...svi sa duplih naloga!

Реко би човек да би и теби требало да буде јасно да не могу да одговорим са оригинал налога, али превари се...
    Јебига, знаш колика је фрка некоме нешто на интернету рећи са свог налога. Нарочито кад тај неко већ зна ко му се обраћа.

3. E ako ste mi rekli sve to...šta god.

Sada gledam na svet drugačije. :-)

4. Kurd
    E ako ste mi rekli sve to...šta god.

Drago mi je ako ti je sada svet lepše mesto! :-)

5. Jel igra neko fifu 12?? Ako igra da li zna kako se brane penali?

Aman, dosta spem-a, ostane mi pitanje na prethodnoj strani.

6. E ako ste mi rekli sve to...šta god.

Не тако. Мораш бар 3 заграде да ставиш, овако

:-)))

ако мислиш да нико не примети колико пиздиш. Јбт, зар морам ја де те учим како се користи курдски смајли...

7. Da ponovim pitanje, ako uopšte ova tema može da se vrati svojoj svrsi:

Zna li neko ko otkupljuje polovan nameštaj u Beogradu?
    Imam neki odličan dvosed na razvlačenje, ali mi zauzima previše prostora.

8. Zna ko 'oće l' bit' portal 3 skoro?

9. Šta je portal 3 jbt?

10. @Marko_bre, ne igram, ali čisto da ti bar neko odgovori.
    Aj sad ti meni :)

11. @Marko_bre, ne igram, ali čisto da ti bar neko odgovori.
    Aj sad ti meni :)

E bar neko da odgovori. Hvala.

Evo ja malo guglao, pogledaj ovaj sajt. http://www.nidill.com/

EDIT: Evo ti još koji sajt u pvt.

12. Šta je portal 3 jbt?

Jedna jako dobra,a izuzetno jednostavna igrica. :)

http://vukajlija.com/forum/teme/26002-portal

13. E, jbg, ovo što ja imam nije stilski nameštaj, ali hvala za trud :)

14. Jel zna neko ko je ono na slici na avataru Francky Delevra-e, poznat mi je jako...? Pitao bih njega, ali izgleda da nije bas aktivan na sajtu u poslednje vreme.
    http://www3.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201001/18350/medium_fight_club_1.jpg?1328596426

15. Edward Norton, Fight Club.

16. ако неко зна који је гиф у питању, нек' ми пошаље на певете, молио бих.

17. Daaa... Znao sam da sam ga video negde. Hvala Loksi.

18. Ja mislio da je to Šon Pen, majke mi! :-)

19. Sto, da nisi pio pice sa nekim poznatim?

Ma jok, setio se nekog zanimljivog posta.

20. Stefane zašto je Lula banovana!?!?!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.