Разноразно питање

1. Ајд докажи да га је ТитА рокно. Кум ми је ловац, могу да га питам, ал тек сутра.

2. Jebo vas kulen, zna li neko da mi odgovori na pitanje sa vrha strane?

Pa nije loša ideja da se to okači na Ebay...ima to svoju cenu.

3. Курде, нећеш ме навући, нећеш добити разлог да ме банујеш, не траћи џабе време.

4. Nisam ja siguran da je Tito rokno jelena, vec da je moguce. Kao sto rekoh, tetak je bio u Titovoj pratnji.

5. Курде, нећеш ме навући, нећеш добити разлог да ме банујеш, не траћи џабе време.

Jeste, baš sad razmišljam samo o tome i evo čak i guglam da nađem dovoljno dobar razlog kako da banujem nekog takvog kao ti. :-P

6. Imaš pvt Jebaču.

7. Jeste, baš sad razmišljam samo o tome i evo čak i guglam da nađem dovoljno dobar razlog kako da banujem nekog takvog kao ti. :-P

Не гуглаш, покушаваш да извучеш из мене разлог. И даље ти не успева. Али слободно настави да се трудиш, значи ми пажња тако битне и остварене особе.

8. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaww!

9. Stivene a koi si gif stavio i koi je bio tekst

10. ГМ-ов, писало је "Кад те Цара ухвати у крађи кулена".

11. A gde je taj gm-ov :)

12. Zašto se ne brišu najnovije definicije? Ima ih u velikom minusu,i plagijata.

13. Jel bi mogo neko da mi posalje pvt sa tim cuvenim gifom sto je gm postavio.

14. Zašto se ne brišu najnovije definicije? Ima ih u velikom minusu,i plagijata.

Модови отишли на свадбу. Лула се удала.

15. No dobro, sad su neke ipak obrisane ;))
    I sa srećom!! ;))

16. Jel bi mogo neko da mi posalje pvt sa tim cuvenim gifom sto je gm postavio.

Jebo me ćaća, sad i mene interesuje. Aj kada dobiješ, pošalji i meni.

17. Jebo me ćaća, sad i mene interesuje. Aj kada dobiješ, pošalji i meni.

18. Jebo vas gif. Na njemu je cica glisa kome u usta ulece kulen i pored pise Istvan. Ne znam sta je toliko zanimljivo.

19. Ne znam sta je toliko zanimljivo.

Oni ne znaju šta je,pa im je zanimljivo.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.