Htela sam da ti odgovorim na pitanje na temi, ali tema je odjednom nestala..... o.0 Ne znam kako to....
E,i mene je to uvek zanimalo, koji to izuzetak ustvari potvrđuje pravilo,i koje pravilo?
Pa da,jer ta me je izreka uvek dovodila u zbun, a niko ne zna da je objasni.... Nadala sam se da ću napokon čuti neko razumno objašnjenje,ili bilo kakvo ;))
e, pitanje za žene/majke/domaćice/šnajderke i ostale koji se tako osećaju:
gde mogu da nađem jeftine zavese? treba mi mLogo, nemam para da bacam na one bruka lepe u indian shopu. daklem, treba mi neka finačka socijala.
JEBO VAS! ne zatrpavajte mi post.
sad za kaznu neko da prekopira ovde. kak'i ste.
..........
gde mogu da nađem jeftine zavese? treba mi mLogo, nemam para da bacam na one bruka lepe u indian shopu. daklem, treba mi neka finačka socijala.
Ne, ako se radi o izuzecima koji potvrđuju pravilo, to je onda nešto drugo.
Ja sam mislio da se nešto drugo pita...ali ako se radi o izuzecima koji potvrđuju pravilo onda je to upravo to.
Dakle o tim se izuzecima radi, o tim što potvrđuju pravilo, a?
Znači, koji su to izuzeci koji potvrđuju pravilo, pitanje je sad! Jel' to beše pitanje?
Valdemar je banovan zbog uzastopnog otvaranja nebulozne teme, a Chris će da dobije zavese iz Luxembourga za neki dan ako se bude tako dogovorila za Natnat.
Imam neke hrpe neotpakovanih svilenih tamno-ljubičastih, a više nemam gde da ih kačim, pa mogu da povezem. Ozbiljno.
Ooo, banovan?? Ali meni tema nije bila nebulozna, jer i mene to zanima.... A, i ne vidim je uopšte na forumu... o.0
Odoh onda i ja bre dalje,ko zna šta se ovde radi,vidim Kurd me nešto propituje a ja ne znam odgovore, i tema mi nije nebulozna nego zanimljiva, objasnila sam, ali možda i ja nadrljam,a to neću ;))
e, ne znam, nemam metar. a ovako ja to da izmerim nema šanse, al' fazon ima dupli prozor plus vrata od terase. podosta.
fala kurde, jesi dobročinitelj :D.
Kako nije zanimljivo bre?!? Pa jesu li se svi smejali ovako: HAHAHAHAHAHA!
...a to znači da je nešto preterano smešno, zar ne?
http://cdn.theatlanticwire.com/img/upload/2012/03/13/napsky.gif
Može li neko da mi navede neki izuzetak koji potvrđuje pravilo?
Htela sam da ti odgovorim na pitanje na temi, ali tema je odjednom nestala..... o.0 Ne znam kako to....
E,i mene je to uvek zanimalo, koji to izuzetak ustvari potvrđuje pravilo,i koje pravilo?
Čekaj, da li mislite da pitate koji to izuzetak potvrđuje pravilo, ako sam dobro razumeo?
http://media.avclub.com/images/articles/article/71/71584/Tommy-Lee-Jones-in-No-Country-For-Old-Men_png_627x325_crop_upscale_q85.jpg
A skontaj reakcije juče, lol.
Pa da,jer ta me je izreka uvek dovodila u zbun, a niko ne zna da je objasni.... Nadala sam se da ću napokon čuti neko razumno objašnjenje,ili bilo kakvo ;))
A i kako to da nestane tema? Obrisana je,možda? Šteta.... :/
Pa nem'o da si taki Loksi... ;-)
..............
Ovaj, ako sam dobro razumeo tu se pita za izuzetak koji potvrđuje pravilo?
Baš tim rečima? Od reči do reči?
...Ako sam dobro razumeo!
;-))
Ma pojma bre ne'am, samo se mlatim ovde, čekam da mi se prispava pa da idem u krevet! ;-)
Ja sam tako razumela,Kurde, da trebaju da se navedu izuzeci koji potvrđuju neko pravilo.... Da sad ne pišem opet isto što i gore.... ;))
JEBO VAS! ne zatrpavajte mi post.
sad za kaznu neko da prekopira ovde. kak'i ste.
..........
Ne, ako se radi o izuzecima koji potvrđuju pravilo, to je onda nešto drugo.
Ja sam mislio da se nešto drugo pita...ali ako se radi o izuzecima koji potvrđuju pravilo onda je to upravo to.
Dakle o tim se izuzecima radi, o tim što potvrđuju pravilo, a?
Znači, koji su to izuzeci koji potvrđuju pravilo, pitanje je sad! Jel' to beše pitanje?
spemeri nijedni!
ti ćeš, kurde, zavese da mi kupiš! ščuo??
Kurde,ti mene zajebavaš malko, malkice?? ;))
Pa,gde je sad taj Valdemar da on kaže o čemu se radilo a ne da mene ovako zeeeekiš ;))
Valdemar je banovan zbog uzastopnog otvaranja nebulozne teme, a Chris će da dobije zavese iz Luxembourga za neki dan ako se bude tako dogovorila za Natnat.
Imam neke hrpe neotpakovanih svilenih tamno-ljubičastih, a više nemam gde da ih kačim, pa mogu da povezem. Ozbiljno.
Kris, imas one radnje gde prodaju taj platneni materijal na metar, pa verovatno tu ima.
ljubičaste, ne zajebavaš? joj taman.
šaljem joj pevete.
Dogovoreno. To su one što su sa zakačkama gore, ne treba ništa da se šije, sve je napravljeno već. Kolika ti je širina koju treba da pokriju?
Ooo, banovan?? Ali meni tema nije bila nebulozna, jer i mene to zanima.... A, i ne vidim je uopšte na forumu... o.0
Odoh onda i ja bre dalje,ko zna šta se ovde radi,vidim Kurd me nešto propituje a ja ne znam odgovore, i tema mi nije nebulozna nego zanimljiva, objasnila sam, ali možda i ja nadrljam,a to neću ;))
e, ne znam, nemam metar. a ovako ja to da izmerim nema šanse, al' fazon ima dupli prozor plus vrata od terase. podosta.
fala kurde, jesi dobročinitelj :D.