Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Фацо, где баш кувајлију нађе, човек умро.
Moderatori se jebu medjusobno pa jedu govna posle kako su posteni
Стварно? :О
U pravu je čovek , mogao si nekog drugog da staviš. Inače , fora vam je glupa ko kurac lololok
Ја мислим да смо тотално, али тотално кул и смијешни, али тотално!
Smrdis cak i preko Maretovog naloga.
Па можда се неко и буде смеј'о ако му одаберете дефку. :Д
Da li neko zna ko je u talu sa kajzenom, da li bi on nama htio da promjeni username za nas koji nismo u stanju uplatiti ktitor posto smo iz druge drzave?
Тешко, денисе... Немаш баш никога ко би могао да ти уплати то? Па обећај два пива кад будеш пошао тамо
Ovo što kaže Sreta šteta
Ako modovi mogu da uzimaju nikove autora, može i obrnuto, dakle imam ceo prvi april da bez posledica raubujem ovaj nik???
FAK JEA al bez preterivanja
mislim se nešto, u koga li bi se Lullaby prerušila da je sada ođe...
Је је подржавам док се не врати :)
Било би лепо да се Стићко маскир'о у Џи-ема, да га замени на форуму док се не врати.
У Дучеа Перовића.
Mozda smarko, ako polozim ove godine sve ispite pa da odem na exit, mada imam neke familije u kraljevu ali imaju oni bol u predjelu genitalija za moj ktitor
i moja ćerka sjutra ima maskenbal u školi. da znate kako joj stoji kostim 101. dalmatinca :)
Ма то им је два еура са рачуна, тј 200 динара, ваљда би ти учинили толико?
Или једноставно положи испите па иди на егзит и купи картицу :)
Koliko svemir ima metara ?
Ja mislim najmanje dvije 'iljade.