Разноразно питање

1. edit: tri prozora i vrata :D
    sad ja ne znam kol'ka je širina standardnog prozora, jerbo sam tupava o.0

2. Ooo, banovan?? Ali meni tema nije bila nebulozna, jer i mene to zanima.... A, i ne vidim je uopšte na forumu... o.0
    Odoh onda i ja bre dalje,ko zna šta se ovde radi,vidim Kurd me nešto propituje a ja ne znam odgovore, i tema mi nije nebulozna nego zanimljiva, objasnila sam, ali možda i ja nadrljam,a to neću ;))

Nije banovan, bila greška u koracima. :-))

..............

Chris, da ti donesem ja tri komata pa ti ćerko kombinuj. To ti bude za neka 3 metra prozora u širinu?

3. Vidim, super, Kurde! :))
    Idem sad malo na onu temu, da vam ne smetam ;))

4. Da li sam ja taj izuzetak koji potvrđuje pravilo, jer sam banovan, a ipak sad postujem, a pravilo je da banovani ne mogu da postuju osim sa duplog naloga? Ali kako to potvrđuje pravilo?

5. Da li sam ja taj izuzetak koji potvrđuje pravilo, jer sam banovan, a ipak sad postujem, a pravilo je da banovani ne mogu da postuju osim sa duplog naloga? Ali kako to potvrđuje pravilo?

ma ti si pajdoman i majndfaker Valdemare , kod tebe je sve sjebano , jebe lud zbunjenog.

lolok

6. Ma ja sam se sjebao pa ti zaključao temu i banovao te, al' samo na nekoliko minuta.

Tema ti radi a ti si svež, mio i nezabanavljen. :-)

7. ma ti si pajdoman i majndfaker Valdemare , kod tebe je sve sjebano , jebe lud zbunjenog.

lolok

Aaaa, ja inače ne spemujem, ja sam inače ozbiljan i porodičan čovek. Nego sam se ovde nešto pogubio :). Ali stvarno, šta je to izuzetak koji potvrđuje pravilo?

8. Moto onih koji vole da generalizuju, pa kad vide da im se nešto ne uklapa, kažu to? :D

9. Fridrih moderator? WTF?

10. Fridrih moderator? WTF?

Hahahahah, baš ovo. lololo

11. Šta izvode modovi sa menjanjem imena?? Mislite da ste looodi??

12. Откуд то да је Абраксус активан на форуму?

13. MODULATORI JEDU GOVNA

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.