Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
edit: tri prozora i vrata :D
sad ja ne znam kol'ka je širina standardnog prozora, jerbo sam tupava o.0
Odoh onda i ja bre dalje,ko zna šta se ovde radi,vidim Kurd me nešto propituje a ja ne znam odgovore, i tema mi nije nebulozna nego zanimljiva, objasnila sam, ali možda i ja nadrljam,a to neću ;))
Nije banovan, bila greška u koracima. :-))
..............
Chris, da ti donesem ja tri komata pa ti ćerko kombinuj. To ti bude za neka 3 metra prozora u širinu?
pa ono, može :)
Vidim, super, Kurde! :))
Idem sad malo na onu temu, da vam ne smetam ;))
DogovoreTo! :-)
Da li sam ja taj izuzetak koji potvrđuje pravilo, jer sam banovan, a ipak sad postujem, a pravilo je da banovani ne mogu da postuju osim sa duplog naloga? Ali kako to potvrđuje pravilo?
ma ti si pajdoman i majndfaker Valdemare , kod tebe je sve sjebano , jebe lud zbunjenog.
lolok
Ma ja sam se sjebao pa ti zaključao temu i banovao te, al' samo na nekoliko minuta.
Tema ti radi a ti si svež, mio i nezabanavljen. :-)
lolok
Aaaa, ja inače ne spemujem, ja sam inače ozbiljan i porodičan čovek. Nego sam se ovde nešto pogubio :). Ali stvarno, šta je to izuzetak koji potvrđuje pravilo?
Moto onih koji vole da generalizuju, pa kad vide da im se nešto ne uklapa, kažu to? :D
Fridrih moderator? WTF?
Hahahahah, baš ovo. lololo
HAJL FRIDRIH!
Hajl JA! :-)
Šta izvode modovi sa menjanjem imena?? Mislite da ste looodi??
Greška... :)
http://vukajlija.com/forum/teme/34466-za-koga-glasate-na-izborima-2012?strana=23#post_1900121
Jel ovo za ben?
Jebote...
Откуд то да је Абраксус активан на форуму?
MODULATORI JEDU GOVNA
CARA POBEDIJO!