Odavno plainram da pitam neke stručne ljude ako ih ima ovde olol,al uvek zaboravim:
zašto se desi nekad da se ZAGLEDAMO negde? znate onaj trip, neko vam priča nešto, vi ga čujete naravno i odmahujete glavom sa razumevanjem i takođe pričate sa njim,al ne možete da odvojite pogled od neke bezazlene tačke? i tako delujete ko nadrogirani nekih par sekundi i posle sve okej. Voc da keč?
Mene je oduvek zanimalo zasto ljudi u svakoj sobi sa unutrasnje strane stavljaju prekidac za svetlo a jedino na kupatila sa spoljne.
Zasto to?
za kupatila, tj. za prostorije sa kadom ili tušem, važi poseban JUS standard. sve je pitanje bezbijednosti, dijelom zbog pare i vlage (što kaže natnat) a dijelom zbog zona bezbijednosti u kupatilu. poenta je onemogućiti slučajan dodir djelova pod naponom. u kupatilu posebna pravila važe i za priključke bojlera i grijanja, svjetiljke, utičnica i sličnog.
Хвала на просветљењу Рамделаве , сад са миром могу у гроб :)
Ел Њојтек помирисао оранжаду на непрописан начин?
уд'о се.
Осто трудан?
није још, јер је уз'о чоека за жену, да се тако недуховито изразим, из добре авлије.
Значи, јебеш ме умозак, разваљујеш. Ништа не контам.
Њојтек посто хомопедер?
остави се ти њојтека, е!
Mene je oduvek zanimalo zasto ljudi u svakoj sobi sa unutrasnje strane stavljaju prekidac za svetlo a jedino na kupatila sa spoljne.
Zasto to?
Da bi mlađa sestra mogla da ti ugasi svetlo dok kenjaš, misleći da je to kul i da ćeš se uplašiti jer si prethodno gledao ''vrisak 3''
Hahahah, ovo što Duče kaže. Meni je tako burazer stalno gasio svetlo dok se kupam. lololo
Taj prekidac sluzi da gosti znaju gde vam je wc.
Pa valjda da ne bi ulazila para od tople vode u prekidače. Šta drugo?
Odavno plainram da pitam neke stručne ljude ako ih ima ovde olol,al uvek zaboravim:
zašto se desi nekad da se ZAGLEDAMO negde? znate onaj trip, neko vam priča nešto, vi ga čujete naravno i odmahujete glavom sa razumevanjem i takođe pričate sa njim,al ne možete da odvojite pogled od neke bezazlene tačke? i tako delujete ko nadrogirani nekih par sekundi i posle sve okej. Voc da keč?
Jednostavno se zapucaš, mozak ti odluta.
Zasto to?
za kupatila, tj. za prostorije sa kadom ili tušem, važi poseban JUS standard. sve je pitanje bezbijednosti, dijelom zbog pare i vlage (što kaže natnat) a dijelom zbog zona bezbijednosti u kupatilu. poenta je onemogućiti slučajan dodir djelova pod naponom. u kupatilu posebna pravila važe i za priključke bojlera i grijanja, svjetiljke, utičnica i sličnog.
Vidiš kako to Paninaro sve lepo, detaljno objasni :)
Ali ja i dalje stojim iza mog posta!
al zašto mi zapuca mozak i odluta kad sam već u konverzaciji,tj,zauzet je?
Oce to pred smrt.
Zato što te ta konverzacija očigledno ne interesuje.
Да ли неко од вас има делије север фонт да ми напише 3 речи у пвт ? :)