Разноразно питање

1. Е баш хтедох да предложим реотварање севера пре неки дан и да кобјасним неке ствари сптичарком!

2. Da li neko od medatora voljan da uzme lopaticu i kanticu, pa da sastruže ova govna iz najnovijih definicija?

3. Зашто је закључана тема о Гастозу, зашто не допуштате да се квалитетно посеремо по животном опусу дотичног господина?

4. Зато што је говно па кад угазите у ту тему изглибаћете цијели форум, а то костић не воли, малоприје је чистио све са мистер пропером.

5. Костићу смилуј се раји, данци су тежки, нема где да се испувамо.

6. Sajt je posto vlasništvo dva-tri moderatora koji misle da su uber zanimljivi!
    Opljačkaše ove autore!

7. Ја сам за устанак. Анонимуси ће вас сјебати кад тад медаторска бандо.

8. Je l moze neko da mi nadje amantinovu temu o padu kvaliteta humora na vukajliji? Ne mogu sad da se setim kako se tacno zove tema.

9. Obrisao mi Kostic poster napisavsi da je plagijat, a nije ostavio link "originala". Zar to nije protiv pravila?

10. Je l' zna mozda neko je l' postoji neki sajt gde mogu da se gledaju pozorisne predstave na engleskom? Znaci nove i stare predstave, mjuzikli sa Brodveja, Vest Enda i sl. Gledala sam na netu, nema nigde nista sem nesto malo na yt-u.

11. Не знам, ал знам где има гифови са ликовима који јебу крокодила. Ако треба.

12. Zvuci zanimljivo ali preskocicu.:)

13. Kako cove, jel ga prvo uspavaju il onako na suvo?

14. Не бих знао, само знам да сам видео како лик меће у крокодила. Вероватно мртвог.

15. Ako je živ daj na pvt.

16. Ма на 4чану сам видео има пар месеци, то је ко зна где сада, немам запамћено.

17. Sada sam prebacio neki video klip koji sam snimao preko telefona i on je u nekom .dps forumatu i kada želim da ga pustim na kompjutureno ono izbaci neke errore. Kako da namestim da mogu da gledam preko kompjutera?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.