Patak Daca.
Дајте му динамички, да не може уопште да се тивра.
како 'но би динамички да банује стеам ид или mban ? :D
:kontakrita Iggy-ja iz KGB-a da gasi server:
Eве вам га на! Сервер је на сајбершарк хостингу :)
imam neki bag - ništa ne razumem ove postove...
noob host
Шта ћу :) нема се пара за кгб, сиротиња :Д Ремче ае кад си расположен ја отворим сервер ти га среди :) не да ми се опет све поново радити :3
Да се опет пуцамо ми вукајлијаши ололо :)
Ја сам вазда за пуцњаву.
амџ_банн :)
Ma nema šanse, sve sam pozaboravlj'o, mogu jedino da se čujem sa ovim likom što ima server pa da mi pošalje sve pluginove i podešavanja. Ja sam ne bi to znao.
ремац ае доте
А изнервирам се скупим паре да нам отворим сервер и спискам их у секунди. А обећо сам има мјесец дана да ћу отворити јебени сервер :)
или неко други ако игра
Daj da iznapnemo Kajzena da otvori server da se pucamo malo. Baš bi bilo do jaja.
aj dote. aj na pvt
Отворим сервер у петак сад, преко викенда скупим све могуће снаге овде да га средимо. И ОНДА БУМ БУМ ПУЦ ПУЦ
Није каизен будала да то ради :) ја сам :Д
Mislim možeš i ti, samo nek dodju ovi sa vukajlije. Ne neki levi. :) Kaži kad otvaraš, ako si ozbiljan, da pomognem.
Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.
MyCity Forum · 4. Februar 2009.
Patak Daca.
Дајте му динамички, да не може уопште да се тивра.
како 'но би динамички да банује стеам ид или mban ? :D
:kontakrita Iggy-ja iz KGB-a da gasi server:
Eве вам га на!
Сервер је на сајбершарк хостингу :)
imam neki bag - ništa ne razumem ove postove...
noob host
Шта ћу :) нема се пара за кгб, сиротиња :Д
Ремче ае кад си расположен ја отворим сервер ти га среди :)
не да ми се опет све поново радити :3
Да се опет пуцамо ми вукајлијаши ололо :)
Ја сам вазда за пуцњаву.
амџ_банн :)
Ma nema šanse, sve sam pozaboravlj'o, mogu jedino da se čujem sa ovim likom što ima server pa da mi pošalje sve pluginove i podešavanja. Ja sam ne bi to znao.
ремац ае доте
А изнервирам се скупим паре да нам отворим сервер и спискам их у секунди. А обећо сам има мјесец дана да ћу отворити јебени сервер :)
или неко други ако игра
Daj da iznapnemo Kajzena da otvori server da se pucamo malo. Baš bi bilo do jaja.
aj dote. aj na pvt
Отворим сервер у петак сад, преко викенда скупим све могуће снаге овде да га средимо. И ОНДА БУМ БУМ ПУЦ ПУЦ
Није каизен будала да то ради :) ја сам :Д
Mislim možeš i ti, samo nek dodju ovi sa vukajlije. Ne neki levi. :)
Kaži kad otvaraš, ako si ozbiljan, da pomognem.