Разноразно питање

1. с тим трубачима је фора да им не допушташ да оду и да им периодично дајеш по мало, значи не од једном много, значи каце нађете даш им типа 3 сома и после им даш још 3 али развучеш их, јер они чим им престане проток кићановића крећу да одлазе ал им не допуштај никако само оштро

2. Je l' može neko da mi objasni u čemu je fora sa kulenom i pojedinim članovima sajta?!? Po mogućstvu bez trolovanja.

3. Тешко да ће неко да не покуша да буде духовито мистериозно арогантан и да нормално то објасни. Али би било лепо.

4. Ja nemam pojma, nemoj mene da pitaš. :)

5. Kostić je ukrao Cari kulen, a pošto su navodno Mađari poznati po tome samim tim Kostić je Mađar. A kulen je eufemizam za kurčinu.

6. Елече а јел неки догађај претходио томе, или је само осмишљено?

7. To moraš da pitaš Caru ili Kostića. Ovo je sve što ja znam, pošto nisam baš obraćao pažnju na dva idiota koja se džapaju gde god stignu na sajtu.

8. Добро, фина прича у сваком случају

9. Što je mylyca otišla sa sajta?

10. Zašto je pile prešlo ulicu?

11. Što je Cara ukrao kulen? Mislim Kostić ne Cara.

12. Vučice, ništa nisi ukapirala. Nije Cara ukr'o kulen,..

13. Milica je otišla da bi se vratila.

Pile je prešlo ulicu, jer se upalilo zeleno svetlo na semaforu.

Zato što je Mađar.

14. Onaj osećaj kad bi se rado priključio spemovanju teme, al' ne možeš jer si ondulator i treba da sprečavaš isto :(

Elem, mirni!

15. Зашто парче 'леба увек пада на страну на коју сам хтео да га намажем а нисам га намазао јер сам хтео да видим да ли је тачно да увек пада на намазану страну ако је страна ненамазана?

16. Elem, mirni!

:PPPPPP
    Hoćeš li na temu "Ko poslednji pobednik"?
    To je jedno od raznoraznih pitanja, nije spem. :D

17. Zato sto uvek strana koja se ne maze se stavi licem na dlan. Probaj pre nego sto namazes da stavis stranu koju hoces da mazes licem na dlan i resio si enigmu
    hahahah lupetam

18. Зашто парче 'леба увек пада на страну на коју сам хтео да га намажем а нисам га намазао јер сам хтео да видим да ли је тачно да увек пада на намазану страну ако је страна ненамазана?

Što si kačio sise? :)
    Pada uvek na namazanu stranu. mazala ja i bacala sa terase. :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.