U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
:zvižduće:
A ako namažeš obe, jel se onda koleba pa ostane da lebdi?
Али ја нисам намазао ни једну страну него сам ненамазанау страну обележио као намазан, држао лебац у руци и испустио га, као кренуо да загризем па ми испало (што је немогуће, ништа још није побегло од мог стомака).
Качио сам сисе јер сисе треба качити, увек и свуда, и качићу сисе, увек. Сисе победнице свега, кад ниси у праву извадиш слику добрих сиса и одмах је твој аргумент победио. Дакле сисе увек сисе, само то, само то, и ништа више.
To s lebom je urbana legenda. Posledica je toga što se lebac pre pada u 85% slučajeva nalazi iznad stola i to na visini idealnoj za okret od 180ˇ. Neko je verovatno radio statistički eksperiment na tu temu, i s obzirom da odavno ništa nije jebao, što objašnjava i zašto se uopšte zanimao time, odlučio je da se zabavi time što će novouočenu zakonitost da plasira na matematičkim forumima i gleda kako se kolju. Mnogo zabavnija varijanta nego da ubacuje semenke u pepeljaru dok kroz tanke zidove sluša kako se oni u stanu pored njega prcaju.
Ono sa mazanjem leba s obe strane ne bi radilo jer ne radi ni kad sam sebe dižeš za kragnu. Ovo, međutim, obećava:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/20/Buttered_cat.png
Оће л неко у Атеље 212 ноћас у 8, представа "Лепотица Линејна", имам пар карата вишка, па се јавите ако сте у том фазончићу.
Je l' skapirao još neko da je ELEK UHAPŠEN?!
Jebote...
Imam vajerles u ćeliji, do jaja mi je.
Ako su u pravu vegetarijanci kad kažu da čovek anatomski nije mesožder već biljojed, da li to znači da bi gladna krava teoretski mogla da napadne i pojede nekoga?
Ufff, to mi je drago da čujem a i da vidim.
Ne.
Medatori, braćo, kad će disciplina kao na drugim forumima?
Gde naći u Srbiji ovakvu praćku?
op
Pro Diablo II:
http://barnettcrossbows.com/mm/thumb/194x125_prodiablo2.jpg
1
Fine igrachkice.
Za shta tje ti?
I ti muchish muku sa golubovima?
:D
2
ima toga u pordavnicam lovacke opreme, ali ovakve fancy nisam vidjao.
znas da time mozes ubiti coveka ?
da li je potrebna neka dozvola za posedovanje?
3
@2:
Znas li ti da viljuskom mozes ubiti coveka?
Da li je potrebna dozvola za posedovanje?
op
Dozvola nije potrebna. Treba mi za cvorke. Pojedose svaku vocku...
mod
@op: jedini razlog zasto ti nisam obrisao celu temu je jer si stari clan. Ali stvarno nema smisla sto trazis ovde nacin kako da ubijas zivotinje, bez obzira na razlog i bez obzira koja je zivotinja u pitanju.
Sorry, ali ide lock
ако се не варам, то је тзв. бугарска праћка. и мислим да кошта 50е, ал' нисам сигуран да ови (које ја знам) продају исту такву. све у свему, ова кошта дакле мало више, уместо камења за муницију користи металне (мислим челичне, ал' јебемга) куглице, има овај држач за руку, и мо'ш да убијеш албатроса са њом, а не чворка, ллоло
Šta si ti ovde, u stvari, pitao? Ako ti je do ubijanja čvoraka kupi flober, on je legalniji i precizniji od praćke, ako ti je do zaključavanja teme - ovo je raznorazno pitanje, takoreći spem tema, a ako se samo hvališ kako imaš voćke onda je to na onoj drugoj temi. Daj malo glagola u ovoj konverzaciji, ubiše ovolike imenice...
Ma jok, nit sam ja pitao niti imam čvorke u voćnjaku... a ni voćnjak da budem iskren. Samo sam stavio transkript s drugog foruma da se vidi sta je disciplina i da bi trebalo iz svih rupa da nam curi od sreće što imamo 'vake ondulatore kak'e imamo. Živeli nam sto godina!
а тако...
ЈЕБИ СЕ ОНДА. ЛОЛЛО
Имао сам сличну с Тајланда, ону пандурску, мало лошију од ове чини ми се. Имаш да купиш у Арми шопу, као и оловне кугле којима можеш да убијаш људе, мада камење је сасвим довољно за зезање. Прејака је, има прецизан домет на сигурно 60 метара, а непрецизан и на 100 и више, запиње од шаке до увета, убија, уништава...
Imam valjda dve u podrumu, samo verovatno je odavno istrulela guma pa bi trebalo da se nabavi druga. Mnogo dobra stvar, eee a kad se setim kako sam ih kao klinja deljao, za lepe rašlje mogao si da dobiješ kalem najlona za pecanje, bar deset udica i durdubak, bilo na ceni.
@aleksandar: Jel ako samo da podjebavam, ostalo mi pola pilule?
... jebote, da mi je padao dinar s neba kad god pročitam ovo među definicijama.
То и мени пропала гума, ал сацам се испримо опет :) нашо сам има да се купи, само не могу да нађем ћку де ми је
http://armyshoponline.com/prodavnica/index.php?cPath=50_73
http://www.nemosvjerovat.com/pogledaj-video.asp?ID=1752
Која је ово пјесма, зна ли ко?
Smarko idi na http://www.midomi.com/, pusti pesmu, mikrofon ispred zvucnika i ima da nadje 100%
Баш сам размишљао како бјеше оно налажење, а онда сам се сјетио да немам микрофон :))
Али узећу сјутра од друга камеру са микрофоном :)