Разноразно питање

1. Samo se sjebalo, nisam ja! :)

2. Има ли ко расположен да ми потражи лајснс код за АВГ2012 и баци на пвт, да продужим ову истеклу верзију, јер сам тотални дудук за то тражење по нету.
    Пре ћу да ископам себи око и правилник о прављењу хентаи порнића него оно што ми конкретно треба.

3. E, našao si pravo vreme da pitaš, vidiš da nema žive duše :D

4. пробам, можда се задеси неко, јебешга. ако, поновићу ја питање сутра, не журим :)

5. Aha, onda ok :) Ja sam još veći duduk za to, tako da... ponovi ti pitanje sutra :)

6. Зна неко како да стопирам Фејсбуково слање мејлова на све шта ми се дешава на сајту? Напуни ми инбокс, мајке му га шашаве и безобразне!

7. Zapuši ga nečim. Ja sam nagurao krpu u komp odpozadi.

8. Како то да изведем с лаптопом? :Ѕ

9. Malo git mase u dovodni ventil za inboks. Ako nemaš gita, stavi pur penu. Ako nemaš ni pur pene, stavi krpu, ko što kurd kaže.

10. Možeš onda neku lipovu kajlu da zakucaš, ali pazi da je lipova ili topolova, dakle od mekog drveta, da ne oštetiš laptop! ;-))

Pojma ja nemam oko tih FB podešavanja, jbg...

11. Снаш'о сам се. Хвала на добрим предлозима.

12. Taman da ti kažem odgovor. :-)

Pošteno sam se ismijao Kurdu i Šanzamnu... :D

13. Je l` ima neko iskustva sa ovom spravom?
    http://www.comlomfitness.com/sit%20up%20board.files/ab-rocket.gif
    Stoji mi ispod kreveta nekoliko godina, pa sam mislio da je malo vratim u zivot. Valja li ovo cemu ili cu samo gubiti vreme?

14. Čini mi se, ako je nasloniš na zid, moći ćeš sasvim udobno da sediš u njoj.

15. Najebala ko žuti, ćuti.

16. Šta se to desilo?

Banovali joj nalog jer joj ga je neko hakovao. Ali nemojte da kažete nikom jer to mogu da provalim samo ja sa mojim detektivskim čulom , i onda automacki postajem glavni osumnjičeni.

17. Zna li neko kako se zove ovaj horor, gledala sam ga, al ne merem da se sjetim imena, pa da ga jebeš?
    http://www.dodaj.rs/f/22/sw/4i6mn1Ra/capture.png

18. Je l` ima neko iskustva sa ovom spravom?
    Stoji mi ispod kreveta nekoliko godina, pa sam mislio da je malo vratim u zivot. Valja li ovo cemu ili cu samo gubiti vreme?

Ima u mojoj školi ovo sranje. Do jaja je, osetiš se tako mwa mwa dok radiš trbušnjake na potpuno isti način kao i bez ovoga. Drugu prednost još otkrila nisam.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.