Разноразно питање

1. zlocesta pufnica
    Jer je odlucio da izdrka kurac na monitor. Jebiga.

Od kad je to zabranjeno?
    Evo na primer juče sam svršio po monitoru kad sam video da pufnica i ja postujemo u isto vreme isti video......Ne smete da nam uskratite svršavanje po monitoru!!!!! Ono menja sigurno 5 drkanja....

2. Ali ti si nam rekao tek kasnije, a mi smo svi videli kako on to radi u live prenosu. To je drugacije. Lakse je dobiti oprostaj, nego dozvolu.

3. Помињање дркања курца и поливања монитора садржајем није псовање.

4. Tako je jedini mod koji me razume!!!!! Ne znam jel zato što sam lep ili zato što i on praktikuje oplodnju monitora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

5. Помињање дркања курца и поливања монитора садржајем није псовање.

Imaš pitanje na temi "pitanje autor - odgovor moderator", radi svoj posao, ne moraš biti svakom loncu poklopac.

6. Oplodnju?! Ja sam bila ubedjena da je prilicno bezbedan koitus sa svim delovima pc-ija, pa cak i laptopa!

7. Ako je prašina na njemu pozitivno naelektrisana onda može da dodje do začeća, al to ne važi za lap topove jer su oni hipsterska tvorevina, a hipsteri su bespolni!!

8. Ali cime bih ja mogla oploditi laptop? Kako da modifikujem svoje telesne izlucevine u spermatozoidnu izlucevinu?!

9. Dakle ako ja hotujem sa nekim ne-hipsterom preko vukinih pvt-ova kako da zastitim svoj monitor?! Gde ide kondom, ima li neko uputstvo?! Na misa???

10. Moraš da uzmeš onaj ekstra lardz kurton i obaviješ hipstera ! Ali opet kao što sam rekao oni ne mogu da oplode!
    A što se tiče tebe i opasnosti da oplodiš svoj računar, treba redovno da ga brišeš od prašine, da posle koitusa izrecituješ triput djevo Marijo na kolenima ispred monitora ili ako osetiš da si blizu ejakulacije imaj u rezervi otvorenu sliku baba Vange, ona je zaštitnica monitora i onda u trenutku izbacivanja semene tečnosti otovriš njenu sliku i nemaš problema, 99,9999% funkcioniše

11. Okej, dakle baba Vanga, kondom na misa, usb rupicu odavno ne diram, djevo Marijo i bezbedna sam. A hipsteru navucem na glavu kondom. Razumela. Hvala!

12. Da i zaboravio sam da se paziš hipstera sa tetovažama u boji, oni nekad mogu biti plodni!

http://www.mahala.co.za/wp-content/uploads/2010/08/149.jpg

13. Da da baš je hot i lijep,al' opet ima tu dozu divljaštva u sebi, verovatno je poreklom iz Kentakija ali se probijo u velikom gradu ....mešavina ova dva ,a meni su takvi najseksipilniji!!!

http://thisisso10.com/wp-content/uploads/2009/06/truck_driver_4-300x237.jpg

http://www.thenextgreatgeneration.com/wp-content/uploads/2010/04/hipster.jpg

14. Jesu hot, Partizanko.

Zna li neko koji filmovi se sve pominju u The Dreamers (2003.)?
    Imah taj info, ali ne mogu pronaci sada.

15. Ne mogu, ne znam koji mi je, nalazim samo soundtrack. Znam da sam pre nasla jako brzo.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.