Разноразно питање

1. Kako da uvecam slova na Chrome-u ako nemam misa kraj sebe? Ocoravicu.

2. Aman, žene, mojne me zatrpavate, hitno mi je!!! :))

3. Drzi Ctrl i pritisci + na numerickoj tastaturi i hop cup eto ga uvecanje...

4. ne koristim chrome, ali ono.. probaj sve da zumiraš.. ctrl i +

5. Ajooj, ja u mraku videh zvezdicu i pritiskam nju sa ctrl i cudim se sto nece! Hvala!

6. Može neko da mi nađe poster Nova adidas lopta??? :)

7. Hvala... Možda me neko i registruje... :))

8. GM

Ygritte

Zna li neko neki sajt gde možeš da ukucaš naziv izvođača i on ti izbaci listu sličnih izvođača čak i ako su neki slabo, slabo poznati?

И мене ово занима. Знам да на Грувшарку може да се намести да ти пушта сличне извођаче (мада, и не буду увек толико слични).

Јесте ли пробали last.fm? Избацује све информације о бенду, жанр који свирају, сличне извођаче, најпопуларније пјесме, албуме,...

9. Успут, кад уђеш на "профил" бенда, и видиш сличне извођаче, пођи на "See more...". Ту дају списак свих тих извођача са графичким приказом сличности. Ја сам захваљујући томе нашао десетине и десетине бендова и скинуо близу 60-70 гига музике у задњих годину дана.

Још једна ствар. Некад је ласт.фм био бесплатан сајт. Сад се наплаћује 3 долара мјесечно. Али, отвори профил, скини last.fm scrobbler, пусти музику на плејеру и само прати на том програму све ове горе наведене ствари (сличне извођаче, профиле људи који слушају тај бенд, преко којих опет можеш открити много нове и добре музике).

10. Да ли и вама на оним листама "Definicije autora koje pratiš" и "Omiljene definicije autora koje pratiš" остају дефиниције које сте већ оценили"? И да ли је неко предлагао да се то промени?

11. Što je Cara banovan trajno? Pit'o sam moderatore, al' su preokupirani poslom, pa ne mogu stići odgovoriti.

12. Valjda je bombardovao sajt sa spembotom! Nisam siguran

13. Nije hteo više da se druži s nama...

14. jeste, spembot je bio, foruma, glavnih tema, operativnih itd.

15. Jer je odlucio da izdrka kurac na monitor. Jebiga.

16. Jer je odlucio da izdrka kurac na monitor. Jebiga.

Nemoj da psuješ.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.