Prijava

Mislio sam iz nicega bez icijeg djelovanja

је л' има неки посебан назив за оне које уопште не занима религија и не опредељују се ни као атеисти ни као агностици? Нису познавали религију од рођења и никад их није занимала.

Neznabožac.

Ako vam tolko smeta Vlasribanba90 samo treba da ga kulirate i da mu ne odgovarate ništa.
Ništa pametniji nećete izaći iz rasprave sa njim...a ako je njemu jedini cilj, što i mislim da jeste, da sagovornika ponizi onda je čkode teški kompleksaš. Ja još nijednom nisam primetio da on posle nekog razgovora nije bio ubeđen kako je sašio sve...očigledno da hrani sujetu takvim stvarima.
Vidi se da je elokventan i da zna sa rečima, al džabe kad ja iz svakog njegovog posta vidim neko nezadovoljstvo životom.

И питањце једно обичније, колика је дневница главног зидара?

Ne znam kolko glavni uzima, al zidari mogu da uzmu od 30-50e dnevnicu

Zavisi kako gde ali od 30 do 50 evra

primetih da na ovom sajtu ljudi sa nekim realnim rezonom često dobiju etiketu trola, najčešće džimi, a u ovom slučaju i brankica90

realno, složio bih se s njim u mnogo stvari koje je ovde po forumu postovao. mada zna da ga pretera, kao npr onaj pokušaj opovrgavanja tomice akvinca i slično, al nije da nije bilo interesantno

E da. A ne ulaže se nikakva energija već samo empatija, pa umesto da se muve ubiju, otvori se prozor i čeka se da same uz pomoć nekog nagona ili igrom slučaja izađu i prestanu da zuje. Uzaludan posao, ali ponekad može da bude interesantan.

ed: divno. tišina. niko neće ništa sada da napiše da ne ispadne muva. ili se igrom slučaja desilo da...

Колико сте сморили. Јеботе, овде више није проблем Валсинарб, овде је проблем и код једних и код дргуих што мисле да могу да убеде неког идиота са друге стране жице у нешто што они сами мисле. И то смара. И што не могу да прихвате да постоји неко са другачијим мишљењем. Лоше. Реално, колико год то глупо звучало, Валсинарб макар поткрепи своја мишљења и ставове неким информацијама (нећу да кажем чињеницама). Више је сморила та фама око свега тога.

Гушите форум беспотребно. Ако ћете 21314325412 да причате о томе да ли је геј "океј" или није отворите тему или некропостујте, ово смара. А што се свега осталог тиче, не можеш да дефинишеш природно. Природним не можеш да сматраш само оно што сфорсира већина. Чини ми се да још у другом разреду постојао један предмет назван веома иновативно - Природа и друштво можете наћи следећу реченицу: "Природа је све што нас окружује".

Јебало вас природно. И рак је природан, сасвим је природно и да те ударе кола, тако да смарате. Питање је да ли је морално. А морал је већ карактеристика људског друштва и ту нема места смарању са животињама. А трећа ствар, јебе ми се за то, мени је пет пута неморалније да ја забадам нос у туђи живот. А морал, опет има погрешно значење. Али да не тупим превише о томе. Једно су урођени инстинкти (једини прави морал), а друго је оно наметнуто од стране друштва (оно што се сматра моралом). Закон већине је генерално говно и то огледа у томе што исто важи твој, мој, или глас било који глас делимично писмене особе као и глас тоталног имбецила, а таквих је више.

И доста са смарањем по овој теми. Отворите тему "Сам против свих" или тако неки курац па се тамо препуцавајте са Валсинарбом или осталима, зависно од тога да ли сте део већине или мањине.

Да ли би био задовољан да живиш у околини која дели све твоје ставове? Пошто пљујеш по нама конформистима, а ти својим кобјашњавањем по форуму заправо настојиш да доведеш васцијело човечанство на свој прогресивни културни ниво и своје идеале.

И питањце једно обичније, колика је дневница главног зидара?

Одличан коментар Ролеру. И покидао си онај ОЕТ. :) Честитам. :Д

De si Reme, sta ima tebra? Jesi li glasao?
E da, jesi li glasao?

А теби кад ослаби механизам одбране, купиш ктитора и бришеш коментаре. лололо

Тебра, боље за тебе што ти их брише, јер су мбла. Он ти, у ствари, брисањем коментара чини услугу.

Иначе, никако ми није јасно чиме је Валсинарб толико заслужио да будете осетљиви на њега. Баш се палите и оптерећујете се свиме што напише.

Koliko dugo roba može da stoji u carinskom magacinu?

Da li vi, Branislavovi fanovi, pišete njegov nik naopako, branislav, slovo po slovo, pa provjeravate, ili znate nik na pamet?

Тебра, боље за тебе што ти их брише, јер су мбла. Он ти, у ствари, брисањем коментара чини услугу.

Не верујем баш да ме је тол'ко зготивио да ми и услуге чини, а и није брис'о само моје коментаре, тако да...

JEdan dalji rodjak moj otvara radio stanicu, e sada mu treba tonac i mogu tu upasti....e sad jel to nesto komplikovano...znam ja ono neke osnove na mikseti i to...zna li neko nesta vise o tom poslu?

Мука ми је од вас паметних , смарате !
УА !

Što smara, čovek samo hoće da bude tonac, i lepo pita.

Ма не кажем ја њему , него овим одозго , што воде расправу о Власинарбу. Ја сам њему прије неколико дана рекао шта мислим о његовом лику и дјелу , поштено одлежао 3 дана у Банији и испразнио се. Што би га неко помињао на осталим темама..

JEdan dalji rodjak moj otvara radio stanicu, e sada mu treba tonac i mogu tu upasti....e sad jel to nesto komplikovano...znam ja ono neke osnove na mikseti i to...zna li neko nesta vise o tom poslu?

Ма курац компликовано, ја први пут видео праву миксету и упао да радим наступ до јаја познатим реперима. Мада не би било лоше да нешто знаш.

ЕДИТ А Брана би био сасвим прихватљив да не вређа. Овако боде очи људима.

Којим реперима Енеми ?