Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Raspitao sam se....Kazu da 90% racunar sam odradi...a da za par sati mogu uci u stos kada mi neko pokaze....nece biti neka plata posebno velika ali dobro posao se ubio za mene :)
Ћут бре, морам да се кријем од њих колико је добар звук био. лолололо
ja sam radila na radiju nekolko meseci u srednjoj.. imaš na mikseti u suštini četiri dugmeta koje ćeš zaista da koristiš-jedno kojim pojačavaš muziku koju puštaš na kompu na programu sličnom vinapu, drugu kojom pojačavaš i stišavaš svoj glas(ako hoćeš), treću kojom kontrolišeš ton reklama i četvrtu za eventualna uključenja gledalaca.. suština ti je da obratiš pažnju da paralelno recimo smanjuješ muziku a pojačavaš reklame ili glas, ili gledaoca, da ne bude naglih prelaza. program za puštanje svega toga je, kažem ti, krajnje jednostavan, a ostalo nećeš sigurno sam priključivati. vrlo se brzo uigraš i onda je baš lagan posao.
Kaže se i "izašao kroz prozor" mada mislim da nije još definisano.
Брате , мени је тај посао у Радио Станицама један од најкуљих послова које човјек у раним данима мош да набави. Радиш брате ко Црни Бомбардер у оном филму , боле те курци , караш рибе. Ја и мој ортак читаво љето имамо јебено брашно да истоварамо..
Znaci poznajem vec 2 momka sa tog radija jedan lik do jaja drugi je streber i malo uobrazen al' ono podnosljivo...al glavna fora sto ta radio stanica planira da pravi zurke, tako da kontam da ce biti do jaja :)
Ма не кажем ја њему , него овим одозго , што воде расправу о Власинарбу. Ја сам њему прије неколико дана рекао шта мислим о његовом лику и дјелу , поштено одлежао 3 дана у Банији и испразнио се.
I ja sam mu rekao svoje mišljenje. Nedovoljno ekstremno da bih popio ban, ali dovoljno konkretno da mu se ne dopadne. Pičkasto je obrisao taj komentar sa definicije i time sebe stavio u neki drugi koš, a o zajedničkom imenitelju društva u tom košu ne bih.
http://vukajlija.com/forum/teme/41569-produhovljene-sopingholicarke?strana=1
Što ne otključate ovu temu?
ja neam pojma, nisam domar. moras pitati ove sa sveznjem kljuceva sto ih finansira bane sekulic
E METALIKE KOJA JE OVO PESMA U POČETKU??
http://www.youtube.com/watch?v=AyRJ2IfVnZw
EDIT: NIŠTA NAŠO SAM
http://www.youtube.com/watch?v=uEjr6_d-nYE
Možda?
kako da skinem skoreli super-lepak s prstiju?
Spasce vremenom.
ispašće mi i zubi vremenom i kosa, ja pitam kako da skinem
Ja to jedared svakodnevno čačkah i uspjede spasti. Jest da sam imala manjka kože, al mene ljepak više ne boli.
sad skontah da mi je deo kanuo i na cipelu, pomoć ljudeei!
Ja to glodjem sa prstiju.
Са прстију се скида помоћу камена за пете или разређивача, можда може и ацетон да скине, нисам сигуран.
Е, сад, са ципеле немам појма. Ако је нека кожна без икаквих шара и пришивених делова, пробај да ољуштиш са нечим танким, са ножићем малим, на пример. А ако је патика нека, онда немам појма, спашће само временом како је будеш носио.
Ništa, Njarse, uzmi nož i amputiraj prste, i cipelu s nogu.
ja to ne glođem nego skidam pincetom , u najozbiljnijem slučaju noktorezom , jeste da zvuči retadirano ali radi.